Lgs Sınavı İçin Önemli Hatırlatmalar

1) Öğrenciler sınava gelirken yanlarında T. C. Kimlik Numaralı Nüfus Cüzdanı veya yeni verilen T.C. Kimlik numaralı T. C. Kimlik kartı muhakkak getireceklerdir. Kimlikte fotoğraf olma zorunluluğu bulunmamaktadır. Kimlik belgesi yanında olmayan hiçbir öğrenci sınava alınmayacaktır.

 2) Öğrenciler sınav salonlarına alınırken üzerlerinde doktor raporu ile bellrlenen hasta ve engellilere ait cihazlar haricinde hiçbir cihazla sınav binasına alınmayacaktır.

3) Sınav esnasında öğrencinin üzerinde sınava getirilmemesi gereken cihazların bulunduğu tespit edilirse öğrencinin sınavı geçersiz sayılacaktır.

 4) Sınavın 1. Oturumu saat 09.30 da başlayacak olup öğrencilerin en erken saat 09.00'da okulda hazır olmaları gerekmektedir.

 Sınavın 2. Oturumu saat 11.30'da başlayacaktır.

 5) Yapılacak olan her iki oturumda da sınavın ilk 30 dakikası dolmadan ve sınavın bitmesine 15 dakika kala hiçbir öğrenci sınav salonundan ayrılamayacaktır.

 6) Sınav Öğrenci Giriş Belgesi  öğrencilerin sınav girecekleri sınav salonunda her öğrencinin sırasında olacaktır.

 7) Sınava gelirken her öğrenci 2 kurşun kalem, bir silgi ve kalem açacağı ile gelecektir.

 8) Sınava gelirken bir adet etiketi çıkartılmış su şişesi yanınızda bulundurabillrsiniz.

9) Sınav salonuna geçtikten ve sosyal mesafe sağlandıktan sonra sınav esnasında öğrenci isterse maskesini çıkararak sınavına devam edebilecektir.

 10) Sınav esnasında sınav kitapçığının boş yerlerini soruların çözümü için kullanabilirsiniz.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

İstanbul Büyükçekmece Kumburgaz Serdar Adıgüzel Ortaokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)