"Learnıng Englısh Wıth Codıng" Etwinning Projemiz Avrupa Kalite Etiketi Aldı.

Okulumuz Bilişim Teknolojileri Öğretmenleri Nurhayat CENGİZ ve Yavuz ERİNÇ'in öğrencileri ile yürütmüş olduğu e-twinning projesi AVRUPA KALİTE ETİKETİ aldı.  Öğretmenlerimizi ve projeye dahil olan öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

eTwinning Ekibi Tarafından Öğretmenlerimize Gönderilen Mesaj ve Belgeler

 

Dear Nurhayat CENGİZ and Yavuz ERİNÇ,


Congratulations! Your school has been awarded the European Quality Label for the excellence of  the work in the eTwinning project "LEARNING ENGLISH WITH CODING". This means that your work, the work of your students and your school have been recognised at the highest European level.


As a result you will receive a certificate which you can attach to your website(s) and  display in a prominent position in your school. Also, your project will be displayed in a special area on the European Portal at www.etwinning.net.

Once again congratulations on this unique achievement and I hope that we may meet at one of the eTwinning events during the year.


With my best regards,

eTwinning Team

 

 

 

Sayın Nurhayat CENGİZ ve Yavuz ERİNÇ,

Okulunuz, "LEARNING ENGLISH WITH CODING" eTwinning projesinde yapılan çalışmaların mükemmelliği nedeniyle Avrupa Kalite Etiketi ile ödüllendirildi. Bu, çalışmanızın, öğrencilerinizin ve okulunuzun çalışmalarının en yüksek Avrupa düzeyinde tanındığı anlamına gelir.

Sonuç olarak, web sitenize/sitelerinize ekleyebileceğiniz ve okulunuzda göze çarpan bir konumda gösterebileceğiniz bir sertifika alacaksınız. Ayrıca projeniz www.etwinning.net adresindeki Avrupa Portalında özel bir alanda gösterilecektir.

Bu eşsiz başarı için bir kez daha tebrikler ve umarım yıl boyunca eTwinning etkinliklerinden birinde buluşabiliriz.

Saygılarımla,

eTwinning Ekibi

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Bursa Osmangazi Altıparmak Fethi Açançiçek Ortaokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)