Konya / Selçuklu Akıncılar Mah. Ahmet Haşhaş İlkokulu

Telefon:332 245 05 87 Adres:Akıncılar mah. Sözer sok. No8 Selçuklu/KONYA Web Sitesi:https://akincilarahmethashas.meb.k12.tr Konya Okulları, Konya Selçuklu Okulları, Konya İlkokulları, Konya Selçuklu İlkokulları, İlkokul Haberleri, Konya İlkokul Haberleri, Konya Selçuklu İlkokul Haberleri
Kaynak:https://akincilarahmethashas.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonÇevremizde okuyan, okuduğunu yorumlayabilen, öğrenmeyi öğrenen, bilginin değişikliğine inanan, bilgiyi araç olarak kullanabilen, bu yolda çevresinde ki diğer okullara örnek olan; Atatürk İlke ve İnkılaplarını özümseyen, Türk Milleti´nin bir üyesi olarak, ülkemizi çağdaş uygarlık seviyesinin üzerine taşıyan; haklarını ve sorumluluklarını bilen iyi insan; iyi vatandaş ve dünya uluslarının meslek mensupları ile rekabet edebilecek bilgi ve beceri düzeyi yüksek kalitede insanlar olarak yetiştirmek; hem ulusumuzun değerlerini, hemde dünyada ki insanlık ailesinin ortak mirasını koruyacak bilinçte erdemli insanlar olarak hayata hazırlamak vizyonumuzdur.
MisyonMilli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; Sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, mili ve evrensel değerleri tanıyan benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek.
Telefon332 245 05 87
Faks(332) 245 9580
AdresAkıncılar mah. Sözer sok. No8 Selçuklu/KONYA
İnternet Sitesihttps://akincilarahmethashas.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriOkulumuz Selçuklu ilçesi Akıncılar Mahallesindedir. Doğusunda çevre yolu, Kipa market, Dedeman Oteli; Batısında Esenler, Hocacihan, 100. yıl mahallesi; kuzey doğusunda Mehmet Akif mahallesi; kuzeyinde Erenköy mahallesi arasında yer almaktadır. Mahallemizin çevresinde Mehmet Akif mahallesinde vali İhsan Dede İ.H.O Erenköy mahallesinde Zeki Altındağ Orta Okul ile Konya Çimento Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi 100. yıl Ahmet Haşhaş Orta Okul ile Kanuni Sultan Süleyman İlkokulu komşu okullardır.
UlaşımSille Yolu Akıncılar dolmuş hattı ile okulumuza ulaşım sağlanabileceği gibi Küçük Kum Köprü otobüs(63 Numara) hattı da okulumuzun yakınından geçmektedir. Sille Yolu Akıncılar dolmuş hattı ile okulumuza ulaşım sağlanabileceği gibi Küçük Kum Köprü otobüs(63 Numara) hattı da okulumuzun yakınından geçmektedir.
Merkezden UzaklıkSille Yolu Akıncılar dolmuş hattı ile okulumuza ulaşım sağlanabileceği gibi Küçük Kum Köprü otobüs(63 Numara) hattı da okulumuzun yakınından geçmektedir.
Ders SaatleriKış saati uygulamasında
7:40-12:40 Sabahçı Devre
12:40-17:40 Öğlenci Devre
Yaz Saati Uygulamasında
08:00-12:50 Sabahçı Devre
13:00-17:50 Öğlenci Devre
Isınma TürüDoğal gaz merkezi sistemdir.
İnternet BağlantısıADSL
  • Öğretmen Sayısı61
  • Öğrenci Sayısı1241
  • Derslik Sayısı23
  • Kütüphane Sayısı1
  • Yemekhane Sayısı1
  • Oyun Odası Sayısı1
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
Kaynak:https://akincilarahmethashas.meb.k12.tr/42/01/725174/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)