Konya / Karatay Karatay İlhan - Nuran Keskin Ortaokulu

Telefon:3323499010 Adres:Çatalhüyük Mahallesi Çoksever Sokak No1 Karatay KONYA Web Sitesi:https://ilhan-nurankeskinortaokulu.meb.k12.tr Konya Okulları, Konya Karatay Okulları, Konya Ortaokulları, Konya Karatay Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Konya Ortaokul Haberleri, Konya Karatay Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://ilhan-nurankeskinortaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonGeçmişten geleceğe eğitimle aydınlatmak.
MisyonÖğrencilerimizi bir üst kuruma ve yetişkinlik yaşamına hazırlarken; onları anadilinde başarılı, farklı kültürlere hoşgörülü, fen ve matematik bilimlerinde geleceğe dönük, edebiyat, sanat ve sporla ilgili, etik değerleri benimsemiş, çevreye duyarlı, yaşam boyu öğrenen, tarihsel bilince sahip ve toplumsal analiz becerileri gelişmiş, ulusal ve evrensel yurttaşlar olarak yetiştirmektir.
Telefon3323499010
AdresÇatalhüyük Mahallesi Çoksever Sokak No1 Karatay KONYA
İnternet Sitesihttps://ilhan-nurankeskinortaokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriBölgede dağınık bir yerleşim vardır.Mahalle özellikle Bozkır Hadim Ermenek ilçeleri ve Mersin´den göç alarak oluşan20 yıllık bir mahalledir.Besicilik, tavuk çiftlikleri ve tarım geçim kaynaklarıdır.Çatalhüyük harabeleri 30 km uzaklıktadır. Geniş aile tipi yaygındır.Güneyde Kaşınhanı güneybatıda Çomaklı doğuda astım arazisi batıda Alakova bulunmaktadır.
UlaşımOkulumuz merkeze 14km uzaklıktadır.İnceminare´den kalkan 26 numaralı belediye otobüsü ile 25 dk.da ulaşılabilmektedir.
Merkezden UzaklıkOkulumuz merkeze 14km uzaklıktadır.
Ders Saatleri08:45-15:20 saatleri arasında ders yapılmaktadır.
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı8
  • Öğrenci Sayısı66
  • Derslik Sayısı16
  • Kütüphane Sayısı1
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
Kaynak:https://ilhan-nurankeskinortaokulu.meb.k12.tr/42/25/744191/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)