Konya / Ereğli Konya Ereğli Beyören Çatmataş İlkokulu

Telefon:03327330057 Adres:Beyören Köyü Çatmataş Yaylası No11 Ereğli/Konya Web Sitesi:https://catmatasilkokulu.meb.k12.tr Konya Okulları, Konya Ereğli Okulları, Konya İlkokulları, Konya Ereğli İlkokulları, İlkokul Haberleri, Konya İlkokul Haberleri, Konya Ereğli İlkokul Haberleri
Sistemimizde okula ait haber bulunamadı.
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonGelişime açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik kabul eden, en az bir yabancı dili çok iyi bilen, yüksek moral değere sahip, kendine güvenen, katılımcı, kendini sorgulayan etkili ve nitelikli, çağdaş, demokratik ve laik bireyler yetiştirmektir. Sadece bu Ereğli´nin değil, Türkiye´nin en başarılı okullarından biri olmaktır.
MisyonİLKÖĞRETİM PROGRAMINDA TESPİT EDİLMİŞ AMAÇLAR DOĞRULTUSUNDA ÖĞRENCİLERİMİZE ;
A)KİŞİSEL AÇIDAN :
1.İLGİ,İSTİDAT VE KABİLİYETLERİ YÖNÜNDE YETİŞTİREREK, GELECEK HAYAT VE ÜST ÖĞRENİME HAZIRLAMAK.
2.TÜRKÇEYİ DOĞRU KULLANMA, TÜM DERS VE PROGRAMLARDA BELİRLENEN HEDEFLER DOĞRULTUSUNDA TEMEL BİLGİ VE BECERİLER KAZANDIRMAK.
3.TÜM ÖĞRENCİLERİN ÖĞRENMESİNİ SAĞLAMAK, EĞİTİMİN BİR İHTİYAÇ OLDUĞUNA İNANAN VE KENDİNİ GELİŞTİRME İSTEĞİ DUYAN , DOĞRU DÜŞÜNEBİLEN ,BİLGİLİ, BECERİLİ, KENDİNE GÜVENEN BİREYLER OLARAK YETİŞMELERİNE FIRSAT TANIMAK.
B) TOPLUMSAL AÇIDAN :
1. ATATÜRK İLKE VE İNKILAPLARINA , T.C.ANAYASASINA VE DEMOKRASİNİN İLKELERİNE UYGUN OLARAK, HAK VE SORUMLULUKLARINI BİLEN , MİLLİ,TOPLUMSAL DEĞERLERE SAHİP , ÜLKESİNİ, MİLLETİNİ,BAYRAĞINI SEVEN YURTTAŞ OLMA BİLİNCİ KAZANDIRMAK
C) İNSAN İLİŞKİLERİ BAKIMINDAN :
1.BAŞKALARI İLE İYİ İLİŞKİLER KURABİLEN , İŞBİRLİĞİ İÇİNDE ÇALIŞABİLEN, ÇEVRESİNE UYUM SAĞLAYABİLEN, İYİ,MUTLU, VE HOŞGÖRÜ SAHİBİ İNSANLAR OLARAK YETİŞTİRMEKTİR..
Telefon03327330057
AdresBeyören Köyü Çatmataş Yaylası No11 Ereğli/Konya
İnternet Sitesihttps://catmatasilkokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriKonya ili Ereğli ilçesi Beyören Köyü Çatmataş Yaylası
Ulaşımİlçe merkezine 45 km. İl merkezine 105 km. uzaklıktadır.Ulaşım öğretmenlerin kendi şahsi araçları ile sağlanmaktadır.Servis imkanı yoktur.Köyden hafta bir gün (perşembe)minibüs ilçeye(Ereğli´ye) gitmektedir.
Merkezden Uzaklıkİlçe merkezine 45 km. İl merkezine 105 km. uzaklıktadır.
Ders Saatleriilk ders başlangıcı: 08.40
son ders bitimi: 14.10
Isınma TürüSobalı odun ve kömür yakılarak ısınılıyor.
İnternet BağlantısıADSL (1 Mbit)
  • Öğretmen Sayısı2
  • Öğrenci Sayısı10
  • Derslik Sayısı2
Kaynak:https://catmatasilkokulu.meb.k12.tr/42/12/738566/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)