Konya / Ereğli Konya Ereğli Belkaya Gümüleyik İlkokulu

Telefon:0 332 716 21 01 Adres:BELKAYA MAH. 99930. SK. NO: 4 - İÇ KAPI NO: - EREĞLİ / KONYA Web Sitesi:https://ebgumuleyik.meb.k12.tr Konya Okulları, Konya Ereğli Okulları, Konya İlkokulları, Konya Ereğli İlkokulları, İlkokul Haberleri, Konya İlkokul Haberleri, Konya Ereğli İlkokul Haberleri
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonÖğrencilerimizi akademik ve sosyal yönden, çağdaş ve ulusal değerler doğrultusunda yetiştirerek, Türkiye’nin önde gelen okulları arasında yer almak ve uluslar arası düzeyde adımızı duyurmaktır. Geleceğin yetişkinleri olan öğrencilerimizin eğitim ve öğretimlerinde daima kaliteyi yüksek tutan, sürekli değişen ve gelişen bir kurum olabilmektir. Dünya standartlarını yakalama yolunda demokratik, laik, çağdaş bireyler yetiştirebilmek , bölgemizde örnek ve lider bir okul olabilmektir.
MisyonOkulumuzda öğrencilerimize, çalışanlarımıza, velilerimize çevredeki endüstriyel kuruluşlara hizmet veriyoruz.Bu hizmetlerin amacı; Bilgi çağında bilginin önemini kavrayıp bunu kullanabilen, kendine güvenen, ne istediğini bilen,kişilikli,baskalarinin fikirlerine de değer veren,okulu ve öğrenmeyi önemseyen,moral ve ahlaki değerlere sahip çıkan,yeteneklerinin farkında olan, çevresiyle iyi iletişim kurabilen,mantıklı düşünen,estetige önem veren,teknolojinin insanlığa hizmet veren bir araç olduğunun bilincinde olan bireyler yetiştirerek ülkemizin ihtiyacı olan iyi yetişmiş teknik elemanlar mezun etmektir.
Telefon0 332 716 21 01
AdresBELKAYA MAH. 99930. SK. NO: 4 - İÇ KAPI NO: - EREĞLİ / KONYA
İnternet Sitesihttps://ebgumuleyik.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriKasaba
Ulaşımİlçe Merkezine 65 Km uzaklıkta Özel Araç
Merkezden Uzaklıkİlçe Merkezine 65 Km uzaklıkta
Ders Saatleri08:40 14:20
Isınma TürüKömür ile Isınıyor
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı1
  • Öğrenci Sayısı7
  • Derslik Sayısı3
  • BT Odası Sayısı1
Kaynak:https://ebgumuleyik.meb.k12.tr/42/12/728140/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)