Kocaeli / Kandıra Akçaova İlkokulu

Telefon:0262 577 30 06 Adres:Akçaova İlkokulu Akçaova Kandıra / KOCAELİ Web Sitesi:https://akcaovailkokulu41.meb.k12.tr Kocaeli Okulları, Kocaeli Kandıra Okulları, Kocaeli İlkokulları, Kocaeli Kandıra İlkokulları, İlkokul Haberleri, Kocaeli İlkokul Haberleri, Kocaeli Kandıra İlkokul Haberleri
Kaynak:https://akcaovailkokulu41.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonTek bir cümle ile vizyonumuz;Milli kültürle bezenmiş,başarıda sınır tanımayan,çizgi üstü bir okul olmak; Temel Değerler; -Güler yüzlülük ve güven verme -Ulaşılabilirlik -Açıklık ve dürüstlük -Birbirine saygılı davranma -Başarının takım çalışmasıyla yakalanacağına inanırız. -Çevreyi koruma -Ben değil "Biz" duygusunun olduğu ortam ve anlayışın gereğine inanırız. -Bireysel yeniliği ve Yenilikçiliği destekleme -Değişim ve sürekli gelişimin önemine inanırız.
MisyonAtatürk ilkelerinin ışığında,milli eğitimimizin temel amaçları doğrultusunda milli ve manevi değerlerimize bağlı,bir üst öğrenime hazır,kendisiyle ve çevresiyle barışık,bilgi ve becerilerle donanımlı,teknolojik gelişmelere açık aydın fikirli gençler yetiştirmek. BİZ BAŞARIYA ULAŞMANIN ADRESİYİZ. GELECEĞİ ŞEKİLLENDİRİYORUZ. İSTENİLİNCE YAPILMAYACAK HİÇ BİRŞEY YOKTUR.
Telefon0262 577 30 06
AdresAkçaova İlkokulu Akçaova Kandıra / KOCAELİ
İnternet Sitesihttps://akcaovailkokulu41.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriAkçaova Mahallesi No:31 Akçaova-Kandıra / KOCAELİ
Ulaşımokulumuz izmit il merkezine 40 kandıra ilçe merkezine 20 km uzaklıkta bulunmaktadır Ulaşım Kandıra-Akçaova, İzmit-Akçaova midibüsleriyle sabah-öğle-akşam olmak üzere günün belirli saatlerinde yapılmaktadır.
Merkezden Uzaklıkokulumuz izmit il merkezine 40 kandıra ilçe merkezine 20 km uzaklıkta bulunmaktadır
Servis BilgisiÖğretmenlerimiz okulun açık olduğu günler sabah 08:00´de Kandıra´dan hareket eden servisle gelmekte olup, okul çıkışı 15:15´te Ağva´dan gelen midibüsle Kandıra´ya gitmektedirler.
Öğretim ŞekliTam Gün Öğretim
Ders Saatleri09:00--14:20
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıADSL
  • Öğretmen Sayısı7
  • Öğrenci Sayısı73
  • Derslik Sayısı8
  • BT Odası Sayısı1
  • Kütüphane Sayısı1
  • Yemekhane Sayısı1
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
Kaynak:https://akcaovailkokulu41.meb.k12.tr/41/04/700419/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)