Kocaeli / Gölcük Şehit Bülent Albayrak İlkokulu

Telefon:0 262 422 40 30 Adres:Şirinköy Mah. Fahri Korutürk Cad. No/3 GÖLCÜK /KOCAELİ Web Sitesi:https://sehitalbayrakio.meb.k12.tr Kocaeli Okulları, Kocaeli Gölcük Okulları, Kocaeli İlkokulları, Kocaeli Gölcük İlkokulları, İlkokul Haberleri, Kocaeli İlkokul Haberleri, Kocaeli Gölcük İlkokul Haberleri
Kaynak:https://sehitalbayrakio.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonEğitim ve öğretim hizmetlerini çağdaş ölçütler ışığında yürüten, sürekli gelişen, kalite, güven ve huzur ortamının sağlandığı, bölgesinde tercih edilip rağbet gören, nitelikli ve yenilikçi bir kurum olmaktır
MisyonTürk Milli Eğitiminin genel amaçları ve temel ilkeleri doğrultusunda Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı; Türk milletinin milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren; öğrenmeye ve yeniliğe açık, araştıran, sorgulayan, eleştirel düşünebilen, sosyal iletişim becerileri gelişmiş, sanatsal ilgi, bilinç ve duyarlılık sahibi; insan haklarına saygılı ailesine, milletine ve tüm insanlığa faydalı bireyler yetiştirmektir.
BaşarılarMilli Eğitim Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığının ortaklaşa uyguladığı Beyaz Bayrak Protokolü kapsamında, 2015-2016 eğitim öğretim yılında okulumuzda gerçekleştirilen denetimler sonucu, okulumuz Beyaz Bayrak almaya hak kazanmıştır.
Telefon0 262 422 40 30
Faks02624224030
AdresŞirinköy Mah. Fahri Korutürk Cad. No/3 GÖLCÜK /KOCAELİ
İnternet Sitesihttps://sehitalbayrakio.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriKocaeli ili Gölcük ilçesi Şirinköy Mahallesi´nde, deprem sonrası yerleşim yeri olarak gelişen Kalıcı Konutlar içerisindedir.
Ulaşımİl merkezine 18 km.İlçe merkezine 3 km olup, ilçeye 15 dakikada bir dolmuş seferi bulunmaktadır.
Merkezden Uzaklıkİl merkezine 18 km.
Servis BilgisiOkulumuz taşımalı merkez okuldur. Okulumuza civar köylerden 5 adet taşımalı servis ile öğrencilerimiz gelmektedir. Bundan başka civar mahallelerden 9 adet özel öğrenci servisi ile okula gidiş yapan öğrencilerimiz de vardır.
Ders Saatleri08.40 15.00
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüDOĞALGAZ
İnternet BağlantısıYok
Sportif EtkinliklerOkulumuz bodrum katındaki sportif ve sosyal faaliyetlerimizin yapıldığı 200 metrekarelik bir salonumuz bulunmaktadır. Bu salonda hafta içi her gün öğrencilerimiz egzersiz dersleri yapmaktadırlar. Haftanın 3 günü ise okuldan sonra Judo kursu verilmektedir. Aynı salonda haftaiçi 3 gün de halk oyunları kursumuz devam etmektedir.
  • Öğretmen Sayısı46
  • Öğrenci Sayısı1015
  • Derslik Sayısı29
  • Yemekhane Sayısı1
  • Oyun Odası Sayısı3
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
Kaynak:https://sehitalbayrakio.meb.k12.tr/41/03/564728/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)