Kocaeli / Gebze Gebze Anadolu Lisesi

Telefon:02626419160 Adres:Arapçeşme Mah. Yeni Bağdat Cad. No 651 Gebze KOCAELİ Web Sitesi:https://gebzeanadolulisesi.meb.k12.tr Kocaeli Okulları, Kocaeli Gebze Okulları, Kocaeli Anadolu Liseleri, Kocaeli Gebze Anadolu Liseleri, Anadolu Lisesi Haberleri, Kocaeli Anadolu Lisesi Haberleri, Kocaeli Gebze Anadolu Lisesi Haberleri
Kaynak:https://gebzeanadolulisesi.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonBilimsel ve teknolojik yeniliklere açık, çevre ve ülke ihtiyaçlarına uygun, sürekli olarak gelişen ve yenilenen yöntemleri ile bir yüksek öğretim kurumuna hazırlanan maddi ve manevi bakımdan donatılmış, etkili ve nitelikli, çağdaş, akılcı, demokratik ve laik bireyler yetiştirerek; öğrencileri ilgi ve yeteneklerine göre bir yüksek öğretim programına hazırlamaktır.
MisyonBiz Gebze Anadolu Lisesi çalışanları olarak; öğrencilerimizin Milli Eğitimin temel amaçları doğrultusunda öğretim programında belirtilen hedeflere ulaşmalarını, Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı, vatanını ve milletini seven, eşitlik, dürüstlük ve adaletin ödün vermeyen, bilgili, becerikli, özgüvenli olmalarını çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kurabilecek davranışlar kazanmalarını, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini.
Çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmalarını;
21. yüzyılın teknolojisine ayak uydurabilen ve bunları yakından takip edebilen, liderli özelliklerinin yanı sıra iş birliği ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olmalarını; bireysel yeteneklerini dikkate alarak öğrenmelerini sağlamaktır.
Telefon02626419160
Faks00000000000
AdresArapçeşme Mah. Yeni Bağdat Cad. No 651 Gebze KOCAELİ
İnternet Sitesihttps://gebzeanadolulisesi.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriArapçeşme Mah. Yeni Bağdat Cad. No:651 Gebze/KOCAELİ
Ulaşımİlçe merkezinde bulunan okulumuz il merkezine 50 km uzaklıktadır.Gebze merkezinde bulunan okulumuza Darıca, Çayırova, Dilovası, Beylikbağı ve İzmit merkezden halk otobüsleriyle ulaşım mümkündür.
Merkezden Uzaklıkİlçe merkezinde bulunan okulumuz il merkezine 50 km uzaklıktadır.
Ders Saatleri09:00-16:10
Yabancı Dilİngilizce,Almanca
Isınma TürüDoğalgaz
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
  • Öğretmen Sayısı61
  • Öğrenci Sayısı1164
  • Derslik Sayısı29
  • Kütüphane Sayısı1
Kaynak:https://gebzeanadolulisesi.meb.k12.tr/41/02/218373/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)