Kitap Okuma Etkinliği

Sapanca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrenci ve öğretmenleri salgın hastalığa karşı alınması gereken önlemlere dikkat çekmek, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uygun bir şekilde sosyalleşmek, kitap okumanın dünyamızı zenginleştiren bir aktivite olduğuna vurgu yapmak amacıyla kitap okuma etkinliği başlattı.

Öğrencilerimiz en kısa sürede okullarına kavuşmak istediklerini bir an önce yüz yüze eğitimin başlamasını temenni ettiklerini, bu etkinlik sayesinde okullarıyla ve öğretmenleriyle bir nebze olsun hasret giderdiklerini dile getirdiler. Etkinliği organize ettikleri için idareci ve öğretmenlerine teşekkür ettiler. Okullarda yüz yüze eğitimin başlayabilmesi için herkesin sağlık otoritelerinin öneri ve uyarılarına dikkat etmesini umduklarını dile getirdiler. Etkinliğin ilerleyen bölümlerinde 40 dakika kitap okumanın ardından katılımcılara kahve ve pasta ikramlarında bulunuldu. Etkinlik çekilen kura neticesinde ismi çıkan bir öğrenciye Nevin Meriç tarafından yayına hazırlanan ve yakın bir tarihte vefat etmiş bulunan, İmam Hatip Liselerinin kurulması için insan üstü gayret gösteren yine Merhum Mahmut Celaleddin ÖKTEN hocanın kızı, Ayşe Hümeyra ÖKTEN hanımefendi ile yapılan söyleşinin basımı olan "DİNDAR BİR DOKTOR HANIM" isimli kitabın hediye edilmesinin ardından sona erdi. 

BU vesileyle Merhum Mahmut Celaleddin ÖKTEN hoca ve kızı Merhume Ayşe Hümeyra ÖKTEN hanımefendi rahmetle anılarak İmam Hatip Liselerinin kurulması ve yaşatılmasında emeği geçenlere dualar ettiler.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Sakarya Sapanca Sapanca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)