Kayseri / Melikgazi Şükrü Başyazıcıoğlu Ortaokulu

Telefon:0352 2240121 Adres:Yıldırım Beyazıt Mah. Uzay Cad. No16 Melikgazi/KAYSERİ Web Sitesi:https://sukrubasyaziciogluortaokulu.meb.k12.tr Kayseri Okulları, Kayseri Melikgazi Okulları, Kayseri Ortaokulları, Kayseri Melikgazi Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Kayseri Ortaokul Haberleri, Kayseri Melikgazi Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://sukrubasyaziciogluortaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonÖğrencilerimize sadece öğreten değil onları yaşama hazırlayan, gelişme ve yenilenmeyi devamlı yaşayan, öğrencilerimizin başarı ve kalite düzeyi ile Türkiye´nin önde gelen okulları arasında örnek ve öncü bir okul olmak.
MisyonAtatürk’ün işaret ettiği medeniyet yolunda okul olarak yürümek, Öğreten değil sürekli öğrenen ve gelişen olmak, öğrencilerimize öğrenmeyi öğretmek ve onların bireysel farklılıklarına saygı duyarak herkesi maksimum düzeyde kendi yetenekleri doğrultusunda geliştirecek eğitim metot ve tekniklerini uygulamak, Kendimizi bilimin ve insanlığın, toplumun ortak değerlerinden yararlanan, geliştiren ve toplumu ileri götüren lokomotif olarak yetiştirmek, her gün daha ileriye ve güzele koşmak, işbirliği içinde amacı iyi ve başarılı insan yetiştirmek. Okulumuzda bir değişim yaratmak ve sorunlar çıkmadan çözüm yolları üreterek ülkesinin ve milletinin hizmetinde olmayı görev edinmiş kurumsal yapıya sahip bir okul olmak. Değerlendirmelerimizde ölçme tekniklerinin en çağdaş yöntemlerini kullanarak, insani yönümüzü ve sevgi temeline dayanan anlayışımızı sergilemek
Telefon0352 2240121
Faks(352) 224 0121
AdresYıldırım Beyazıt Mah. Uzay Cad. No16 Melikgazi/KAYSERİ
İnternet Sitesihttps://sukrubasyaziciogluortaokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriYILDIRIM BEYAZIT MAHELLESİ BAŞLANGICINDA BULUNMAKTADIR. MUSTAFA ERASLAN LİSESİ YANINDADIR.ÜNİVERSİTE YOLUNDA TRAMVAY GÜZERGAHI ÜZERİNDEDİR.
UlaşımKAYSERİ MERKEZDE BULUNMAKTADIROTOBÜS ve TRAMVAY İLE ÇOK KOLAY BİR ŞEKİLDE OKULUMUZA ULAŞABİLİRSİNİZ.
Merkezden UzaklıkKAYSERİ MERKEZDE BULUNMAKTADIR
Servis BilgisiOKULUMUZDA SERVİS HİZMETİ BULUNMAKTADIR.
Ders SaatleriBAŞLAMA 08:40 - 11:50
ÖĞLE ARASI 11:50 - 12:30
BİTİŞ 12:40 - 15:00
Yabancı DilİNGİLİZCE
Isınma TürüDOĞALGAZ
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
Sportif EtkinliklerVOLEYBOL KIZ VE ERKEK TAKIM ÇALIŞMALARI.
BADMİNTON TAKIM ÇALIŞMALARI.
  • Öğretmen Sayısı39
  • Öğrenci Sayısı580
  • Derslik Sayısı22
  • BT Odası Sayısı1
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
Kaynak:https://sukrubasyaziciogluortaokulu.meb.k12.tr/38/14/718511/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)