Kars / Merkez Kars Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Telefon:04742232499 Adres:MERKEZ MAH. DR.HALİL ERDOĞAN CAD. KARS MESLEKI VE TEKNIK ANADOLU LISESI BLOK NO 7 MERKEZ / KARS Web Sitesi:https://karsmeslekiveteknikanadolulisesi.meb.k12.tr Kars Okulları, Kars Merkez Okulları, Kars Mesleki ve Teknik Anadolu Liseleri, Kars Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Liseleri, Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Haberleri, Kars Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Haberleri, Kars Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Haberleri
Kaynak:https://karsmeslekiveteknikanadolulisesi.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonBütün öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen, girişimci bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21. Yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak ve bölgemizdeki meslek liseleri arasında okulumuzu en önde tutmak! İstiyoruz ki; okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. İstiyoruz ki;21. Yüzyıl dünyası ile bütünleşmiş, her alanda uluslar arası standartlara ulaşmış, yenilikleri takip eden ve eğitimiyle anılan bir okul olalım. İstiyoruz ki; okulumuzda herkes daha iyiye ulaşmak için çalışsın. İstiyoruz ki; okulumuzda çalışanlar yapılması gerekenlerin en iyisini yaparken kendilerinden emin olsun. İstiyoruz ki; her öğrencinin yeteneklerinden sonuna kadar yararlanalım ve başarıyı olabildiğince yükseltelim.
MisyonBiz; Türk milli eğitiminin genel ve özel amaçları doğrultusunda; milli eğitimin ilkelerine uygun olarak eğitim öğretimi gerçekleştirmek, okulumuzda kamu ve özel sektörün ihtiyaç duyduğu ticaret, muhasebe, büro hizmetleri, sigortacılık, bankacılık ve diğer iş hizmet alanlarında görev alacak ve ya kendi başına iş yapabilecek , nitelikli işgücü yetiştirmek ve bununla beraber mesleğinin devamı olan üniversite ve ya yüksekokullara öğrencilerimizi hazırlamak; meslek liseleri arsında cazibe merkezi oluşturabilmek okulumuzun yetiştirmiş olduğu öğrencilerin mesleki ve insani özelliklerle iş dünyasında aranan ve vazgeçilmeyen eleman özelliği kazandırmak için varız!
Telefon04742232499
Faks(474) 223 8380
AdresMERKEZ MAH. DR.HALİL ERDOĞAN CAD. KARS MESLEKI VE TEKNIK ANADOLU LISESI BLOK NO 7 MERKEZ / KARS
İnternet Sitesihttps://karsmeslekiveteknikanadolulisesi.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriMERKEZ MAH. DR. HALİL ERDOĞAN CAD. NO:7 MERKEZ /KARS
Ulaşım1 kmOkulumuz Eski Belediye Binası Karşısı İmam Hatip Lisesi arkasında bulunmaktadır.
Merkezden Uzaklık1 km
Ders SaatleriDers Başlangıç 08:30 Ders Bitiş 16:40
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüDoğalgaz
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
  • Öğretmen Sayısı40
  • Öğrenci Sayısı256
  • Derslik Sayısı10
  • BT Odası Sayısı2
  • Kütüphane Sayısı1
  • Yemekhane Sayısı1
  • Oyun Odası Sayısı6
Kaynak:https://karsmeslekiveteknikanadolulisesi.meb.k12.tr/36/01/166639/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)