Kars / Merkez Karakale İlkokulu

Telefon:04742433519 Adres:KARAKALE KÖYÜ KARAKALE KÜME EVLERİ KARAKALE İLKOKULU BLOK NO 76 MERKEZ / KARS Web Sitesi:https://karskarakaleio.meb.k12.tr Kars Okulları, Kars Merkez Okulları, Kars İlkokulları, Kars Merkez İlkokulları, İlkokul Haberleri, Kars İlkokul Haberleri, Kars Merkez İlkokul Haberleri
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonBilimsel ve çağdaş eğitimi prensip edinen, teknolojik gelişmeye açık, planlama ve uygulama yeteneğine sahip, eğitimin hedefine sevgiyle ulaştığı, içinde yaşayan tüm bireylerin mutlu olduğu, çağdaş medeniyetler seviyesinde bir kurum olmaktır.
MisyonMilli eğitim temel kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak, sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan; insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış; ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran; mili ve evrensel değerleri tanıyan; benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi ayakları üzerinde durabilen; kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren; görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmektir.
Telefon04742433519
AdresKARAKALE KÖYÜ KARAKALE KÜME EVLERİ KARAKALE İLKOKULU BLOK NO 76 MERKEZ / KARS
İnternet Sitesihttps://karskarakaleio.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriKöyümüzün nüfusu yaklaşık 300 kişidir. Karakale köyünde yaklaşık 50 hane vardır. Sağlık ocağı vardır ancak faaliyet göstermemektedir. Salı günleri köye merkezden doktor gelmektedir. Köyümüzü civar köylere ve il merkezine bağlayan yollar topraktır asfalttır. Köyümüzde içme suyu şebekesi bulunmaktadır.Ulaşım kışın kar ve tipi nedeniyle biraz sıkıntılıdır.
UlaşımKars´a 15 km uzaklıktadır. İl Merkezine Ulaşım İmkânları: Hafta içi her gün köy minibüsleri ile düzenli olarak il merkezine gidiş-geliş yapılabilmektedir.Sabah 07:30 gibi köy minibüsleri köyden hareket ederler, öğleden sonra köye saat 15:00 gibi dönüş yaparlar.
Merkezden UzaklıkKars´a 15 km uzaklıktadır.
Servis BilgisiÖğretmenlerimizin merkeze ulaşımı için öğretmen servisimiz vardır.
Öğretim ŞekliNormal Öğretim
Ders Saatleri8:40-14:20
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıADSL
  • Öğretmen Sayısı3
  • Öğrenci Sayısı32
  • Derslik Sayısı3
  • Kütüphane Sayısı1
Kaynak:https://karskarakaleio.meb.k12.tr/36/01/584054/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)