Karneler Verildi, Yarıyıl Tatili Başladı.

 

Tören öncesinde öğrencilerimize karneleri sınıflarında sınıf rehber öğretmenleri tarafından dağıtıldı. Bu yıl ayrıca karnelerle birlikte her öğrencimize okul kütüphanemizden birer kitap verildi. 

Saat 10.00'da okul bahçesinde düzenlenen kapanış töreninde Okul Müdürü Recep ÇEPNİ öğrencilere hitaben bir konuşma yaptı. Konuşmasında; "Bir eğitim dönemin daha geride kaldığını, yine her zamanki gibi planlı ve programlı bir şekilde çalışanların başarılı olduklarını belirterek, başarılı olup takdir, teşekkür, onur ve sosyal etkinlik başarı belgesi alan öğrencileri kutladı. Karnelerin bir amaç değil, iyi yönleri ve iyileştirmeye açık yönleri görmeye yönelik bir araç olduklarını belirten okul müdürü; takdir-teşekkür belgesi alan öğrencilere, zirveye çıkmak kadar orada kalabilmenin de önemli olduğunu, yeterli notu alamayan öğrencilere ise, planlı programlı ve daha çok çalışarak ikinci dönem bekledikleri başarıyı elde edebileceklerini söyledi.

Birinci dönem sonunda akademik, sosyal, kültürel ve sportif alanlarda "okulumuzun en'leri" de belirlendi. Ağırlıklı puan ortalamalarına göre her sınıf seviyesinde en başarılı ilk üç öğrencimize, ayrıca ilçe, il ve ülke düzeyinde sosyal, kültürel ve sportif alanlarda dereceler elde eden öğrencilerimize karneleri, takdir, teşekkür, onur ve sosyal etkinlik başarı belgeleri törende okul müdürü ve müdür yardımcıları tarafından verildi.

 Törenin sonunda İstiklal Marşımız eşliğinde Şanlı Bayrağımız göndere çekildi ve ara tatil başladı.

 Tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize iyi tatiller diliyoruz, onları 06 Şubat 2023 Pazartesi günü sağ salim ve dinlenmiş olarak okula bekliyoruz.

 

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

İstanbul Çatalca Çatalca Çok Programlı Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)