Kariyer Günlerinde Hukukçular Av. Ahmet Işık ve Av. Hatice Gündoğdu Misafirimiz Oldu

 

Okulumuzda yürütülen EDEP projesi ile Mesleki Rehberlik etkinlikleri kapsamında son sınıf ve 11.sınıf öğrencilerimizle meslek elemanlarını buluşturmaya devam ediyoruz.
Bu kapsamda Adıyaman Hukukçular Derneği Başkanı Av.Ahmet Işık ve Av.Hatice Gündoğdu 02 Mart 2020 Pazartesi günü öğrencilerimizle okulumuz Çok Amaçlı Toplantı Salonunda buluştu.
Mesleğin bilinmesi gereken önemli noktalarını paylaşan Av.
Ahmet Işık, ayrıca üniversite eğitiminden ve ülkemiz şartlarında mesleğin uygulama alanlarından bahsetti. Temel yasalar ve hukukun bölümlerinden bahsetti. Özellikle çalışma hayatından anektodlarla vizyon oluşturulması ile ilgili bilgilendirici ve kapsayıcı paylaşımlarda bulundu.Öğrencilerin sorularını da cevaplayarak konu ile ilgili merakları giderdi.
Av.Hatice Gündoğdu ise Avukatlık mesleğinin detayları ile çalışma alışkanlıkları konularında paylaşımda bulundu.
Ayrıca öğrencilere Cübbe giydirme seremonisi gerçekleştirildi.
Okul Müdürümüz Abdulkerim Işık,Adıyaman Hukukçular Derneği Başkanı Av.Ahmet Işık'a ve Av.Hatice Gündoğdu'ya okulumuza zaman ayırdıkları için teşekkür ederim. Artık hayata atılan gençlerin meslek kararı vermelerinde klasik anlayışlardan öte doğru bir vizyona ihtiyaç var. Bu kariyer etkinliği ile de bunun sağlanmasına katkıda bulunduğumuza inanıyorum dedi.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Adıyaman Merkez Adıyaman Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)