Karabük / Yenice Halk Eğitimi Merkezi

Telefon:3707662615 Adres:ATATÜRK MAH. CAMİ SK. YENICE ATATÜRK ORTAOKULU BLOK NO 15 YENİCE / KARABÜK Web Sitesi:https://yenicehem.meb.k12.tr Karabük Okulları, Karabük Yenice Okulları, Karabük Halk Eğitim Merkezleri, Karabük Yenice Halk Eğitim Merkezleri, Halk Eğitim Merkezi Haberleri, Karabük Halk Eğitim Merkezi Haberleri, Karabük Yenice Halk Eğitim Merkezi Haberleri
Kaynak:https://yenicehem.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonDEĞİŞİM VE SÜREKLİ GELİŞİMİ AMAÇLAYAN, TOPLUMUN İHTİYACI OLAN ÇAĞDAŞ, VERİMLİ, ETKİN VE ÜRETKEN İŞGÜCÜ YETİŞTİRME ÇABASIYLA, ÇEVREMİZDE KALİTELİ VE NİTELİKLİ EĞİTİM ANLAYIŞININ MERKEZİ OLMAK.


TÜRK MİLLİ EĞİTİMİNİN TEMEL AMAÇ VE İLKELERİ DOĞRULTUSUNDA; ÇAĞDAŞ İNSAN ANLAYIŞI İLE BÜTÜN YENİLİKLERİ TOPLUMA AKTARAN VE BU ŞEKİLDE TOPLUMSAL MUTLULUĞU VE KALKINMAYI HEDEFLEYEN BİR KURUM OLMAK.
MisyonÜLKENİN KALKINMIŞLIK DÜZEYİNİ ARTIRMAK İÇİN GEREKLİ OLDUĞUNA İNANDIĞIMIZ NİTELİKLİ İNSAN KAYNAKLARINI İSTENİLEN ÖZELLİKLERDE YETİŞTİRMEK, KURSİYERLERİMİZİ ÜRETKEN YURTTAŞLAR OLARAK HAYATA HAZIRLAMAKTIR.

BİZ KURSİYERLERİMİZİN YAŞ, SEVİYE VE İLGİ ALANLARINDA BİLGİ GELİŞİMLERİNİ SAĞLAYAN, ONLARIN ÜRETİM FİKİRLERİNİ GELİŞTİREN, NİTELİKLİ EĞİTİM SUNAN BİR KURULUŞUZ. BİZİM MİSYONUMUZ YAYGIN EĞİTİMDE MÜKEMMEL OLMAK VE KURSİYERLERİMİZE EN ÜST DÜZEYDE EĞİTİM SAĞLAMAKTIR.
Telefon3707662615
AdresATATÜRK MAH. CAMİ SK. YENICE ATATÜRK ORTAOKULU BLOK NO 15 YENİCE / KARABÜK
İnternet Sitesihttps://yenicehem.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriMahalle
Ulaşımİl merkezine 30 km uzaklıkta; ilçe merkezine 3 km uzaklıkta bulunmaktadır.İlçe merkezinden 2 saatte bir minibüs kalkmaktadır.
Merkezden Uzaklıkİl merkezine 30 km uzaklıkta; ilçe merkezine 3 km uzaklıkta bulunmaktadır.
Servis Bilgisiyok
Kontenjan BilgileriYok
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıADSL
  • Öğretmen Sayısı6
  • Öğrenci Sayısı11
  • Derslik Sayısı1
  • BT Odası Sayısı1
  • Kütüphane Sayısı1
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
Kaynak:https://yenicehem.meb.k12.tr/78/06/224797/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)