Kantin İhalesi

TAŞOVA ŞEHİT İDRİS BOLAT ANADOLU İSESİ MÜDÜRLÜĞÜ KANTİN İHALE İLANI

 

1)       Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı Taşova Şehit İdris Bolat Anadolu Lisesi  Müdürlüğü kantini 31.05.2005 tarihli 25831 sayılı Resmi Gazetede yayınlanan Milli Eğitim Bakanlığı Okul-Aile Birliği yönetmeliği çerçevesinde üçüncü şahıslara kiralamak suretiyle işlettirilecektir.

2)       Söz konusu okul kantini 8/9/1983 tarihli ve 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 51 inci maddesinin birinci fıkrasının (g) bendine göre pazarlık usulü  ile kiraya verilecek (Katılımcılardan son teklifleri yazılı olarak istenebilecektir.) ve kiralamada taraflarla sözleşme düzenlenecektir.(EK-2)

 

Pazarlığa konu kantine ait bilgiler:

a)       Okulun adı : TAŞOVA ŞEHİT İDRİS BOLAT ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ

b)       Bulunduğu İlçe : Taşova

c)       Kira Tespit Komisyonunca belirlenen :

Muhammen bedel  (1 Aylık)  :600.TL

Muhammen Bedel (9 Aylık)  :5400  TL

 

d)  İhalenin yapılacağı yer      : TAŞOVA ŞEHİT İDRİS BOLAT ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ

e)  İhalenin yapılacağı tarih-saat        : 20/08/2021  Saat:15:00

f)  Öğrenci mevcudu              : 410

g)  İhaleye iştirak edenler kantin, açık alan ve salonların işletme (kiralama)  şartnamesinin tüm maddelerini önceden okumuş ve aynen kabullenmiş sayılırlar.

İhaleye katılmak isteyenler gerekli belgeleri hazırlayarak ihalenin yapılacağı saate kadar  TAŞOVA ŞEHİT İDRİS BOLAT ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ'ne teslim edeceklerdir. İştirakçilere evrak teslim alındı belgesi verilecektir.

3)       İhaleye, ihale şartlarını taşımayanlar kabul edilemez.

4)       Kantin işletme süresi 9 aydır. Sözleşmenin iptalini gerektiren nedenler yoksa uzatılacaktır. Sözleşme yenilenmesi halinde, işletme süresi sonunda en son ödenen işletme bedelini kira tespit komisyonunun Devlet İstatistik Enstitüsü'nce yayınlanan Üretici Fiyatları Endeksi (ÜFE) 'nin bir önceki yılın aynı ayına göre artış oranı uygulanacaktır.

5)       Sözleşme yapılması aşamasında alınacak kesin teminat miktarı, ihale bedelinin, (işletme bedelinin) 1 aylık (600  TL) tutarıdır.

6)       Komisyonca 9 ay üzerinden belirlenen muhammen yıllık kira bedeli %3 arz bedeli dahil 5400 TL'dir.

                   Kesin teminat tutarı 1 Aylık kira bedeli olup (600 TL), bu miktar yüklenici'nin sözleşme şartlarını yerine getirmemesi, işi bırakması gibi sebeplerle sözleşmenin feshi halinde ödenmemiş kira su, ısınma ve elektrik bedelleri tahsil edildikten sonra kalanı hazineye irad kaydedilecektir.

7)       İşletmeci, sözleşmenin feshini talebi halinde, yeni ihale yapılıncaya kadar, hizmeti devam ettirsin veya ettirmesin kendisinden kira bedeli tahsil edilir.

8)       Kantin kiraları aylık ve peşin olarak yatırılacaktır.

9)       Okul Müdürlüğü gerekli gördüğü takdirde mevzuat çerçevesinde kantin yerini değiştirebilir.

10)   Daha önce kantin kiralama işini alıp, sözleşme süresi dolmadan, kirayı yüksek bulma vb. çeşitli sebeplerle tek taraflı olarak sözleşmenin feshine sebep olan, işi bırakan şahıslar ve birinci derecede yakınları 2 Yıl İlçedeki okul kantin ihalelerine giremezler.

Bu ilan 13/08/2021 Cuma günü saat 15.00'dan 20/08/2021 Cuma günü saat 15.00'e kadar TAŞOVA ŞEHİT İDRİS BOLAT ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ ilan panolarında ve okul web sitesinde asılı kalacaktır.

11)   Şartname ve akdedilecek sözleşmenin tatbikinden doğacak her türlü ihtilaf merci ilgili yasalar çerçevesinde Taşova İş Mahkemeleri ve İcra Daireleridir.

12)    

           

 

 

İHALEYE KATILACAK KİŞİLERDE ARANACAK ŞARTLAR

 

a) T.C. vatandaşı olmak,

b) Yüz kızartıcı bir suçtan hüküm giymemiş olmak,

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Amasya Taşova Şehit İdris Bolat Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)