Kahramanmaraş / Türkoğlu Beyoğlu Yukarı Sarılar İlkokulu

Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonYukarı sarılar ilköğretim okulu olarak; Değişim ve gelişime açık - Kendine güvenen, katılımcı, sorgulayan, etkili ve nitelikli, - Bilgi çağının gereklerini yerine getiren, - Öğrenmeyi temel ilke olarak benimseyen - Yaratıcı ve üretken, - Hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik sayan, Bireyler yetiştirmekle yükümlü görüyoruz.
MisyonÖğrencilerimizin; - Bireysel yeteneklerini dikkate alarak öğrenmeleri - Bilgili, becerikli, öz güvenli olmaları - Çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmaları, Globalleşen dünyada dil, din ve etnik ayrım gözetmeksizin herkesle etkin iletişim kurabilecek çağdaş düzeyde olmalarını, - Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmeleri - Çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmalarını sağlamaktır.
Faks03446788746
AdresBeyoğlu mah. 2.Sarılar Küme Evleri No 50 Türkoğlu/KAHRAMANMARAŞ
İnternet Sitesihttps://yukarisarilarilkokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriYUKARI SARILAR MAHALLESİ BEYOĞLU KASABASI TÜRKOĞLU KAHRAMANMARAŞ
UlaşımTÜRKOĞLU MERKEZE OLAN UZAKLIĞI 22 KM´DİR, 20 DAKİKA SÜRMEKTEDİR.İL MERKEZİNE 42 KM.DİR.ÖĞRETMENLERİN KENDİ ARAÇLARI İLE SAĞLANMAKTADIR, YOLU ASFALTTIR.
Merkezden UzaklıkTÜRKOĞLU MERKEZE OLAN UZAKLIĞI 22 KM´DİR, 20 DAKİKA SÜRMEKTEDİR.İL MERKEZİNE 42 KM.DİR.
Ders Saatleri8.30 12.20
Isınma TürüSOBA
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı1
  • Öğrenci Sayısı13
  • Derslik Sayısı2
Kaynak:https://yukarisarilarilkokulu.meb.k12.tr/46/08/731443/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)