Kahramanmaraş / Onikişubat Çamlıbel Uğrak Köyü İlkokulu

Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
Vizyon: Türk Milli Eğitiminin amaçları ışığında; dünü, bugünü ve geleceği bütünleştirerek erdemli insan olmanın idealini ve değişimi yaşayacak özgün, etkili ve nitelikli bir okul toplumu oluşturmaktır. Atatürk İlke ve İnkılâpları doğrultusunda, milli ve manevi hislere sahip, doğru, dürüst, çağdaş, araştırmacı, özgüvenini kazanmış, güzel ülkemizi hak ettiği yere getirmek için sürekli çalışan bireyler yetiştirmektir. İlköğretim alanında yönetici, öğretmen, personel, öğrenci ve velilerin el birliği ile çevrede, ilimizde, bölgemizde ve ülkemizde örnek ‘ model okullardan’ olmak kurumumuzun vizyonudur.
MisyonÇamlıbel Uğrak Şehit Cengiz Engizek İlkokulu olarak misyonumuz, İlçemizde eğitim ve öğretim hizmetlerinde çağımızın gelişen teknolojisini kullanarak, Türk Milli Eğitiminin amaç ve ilkelerine bağlılıkla, temel yasalara ve mevzuata uygun olarak, Atatürk İlke ve inkılâplarına bağlı, vatanını, milletini seven, ahlaki değerlerine bağlı, ülkesini bilimin ışığında, çağdaş uygarlık seviyesine ulaştırmayı amaç edinen bireyler yetiştirmektir.
AdresÇAMLIBEL MAH. UĞRAK KÜME EVLERİ NO: 4 ONİKİŞUBAT / KAHRAMANMARAŞ
İnternet Sitesihttps://camlibelugrakilkokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriÇamlıbel Mahallesi Uğrak Sokak Kahramanmaraş-Merkez
Servis Bilgisiyok
Ders Saatleri08:30-14:10
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüSoba
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı1
  • Öğrenci Sayısı7
  • Derslik Sayısı1
Kaynak:https://camlibelugrakilkokulu.meb.k12.tr/46/01/734475/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)