Kahramanmaraş / Göksun Çardak Cumhuriyet İlkokulu

Adres:ÇARDAK MAH. 1711 SK. ÇARDAK CUMHURIYET OKULU BLOK NO: 2 GÖKSUN / KAHRAMANMARAŞ Web Sitesi:https://cardakcumhuriyetio.meb.k12.tr Kahramanmaraş Okulları, Kahramanmaraş Göksun Okulları, Kahramanmaraş İlkokulları, Kahramanmaraş Göksun İlkokulları, İlkokul Haberleri, Kahramanmaraş İlkokul Haberleri, Kahramanmaraş Göksun İlkokul Haberleri
Kaynak:https://cardakcumhuriyetio.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonÖğrencilerimizi,bilimsel ve akılcı düşünme becerisine sahip, araştıran, sorgulayan Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, milli değerleri benimseyen, çağın gereklerine uygun donanımlara sahip bireyler olarak yetiştirmek , okul olarak eğitimin yükselen değeri olan örnek bir okul olmak.
MisyonOkulumuz, öğrencilerimize severek gelinebilecek bir eğitim ortamı hazırlayarak, çağdaş bir eğitim vermek, çalışanların iş memnuniyetlerini sağlamak, Türk toplumunun değerlerini, ahlakını önemseyen insanlar yetiştirmek ve öğrencilerini üst eğitim öğretim hayatına hazırlamak için vardır.
Faks03447546147
AdresÇARDAK MAH. 1711 SK. ÇARDAK CUMHURIYET OKULU BLOK NO: 2 GÖKSUN / KAHRAMANMARAŞ
İnternet Sitesihttps://cardakcumhuriyetio.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriKahramanmaraş/Göksun Çardak Mahallesi
UlaşımÇardak Cumhuriyet Ortaokulu, Kahramanmaraş il merkezine 112 km, Göksun ilçe merkezine 32 km mesafede yer almaktadır.
Servis
Merkezden UzaklıkÇardak Cumhuriyet Ortaokulu, Kahramanmaraş il merkezine 112 km, Göksun ilçe merkezine 32 km mesafede yer almaktadır.
Servis BilgisiVar
Ders Saatleri08:20-14:25
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
  • Öğretmen Sayısı7
  • Öğrenci Sayısı79
Kaynak:https://cardakcumhuriyetio.meb.k12.tr/46/06/729836/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)