Kahramanmaraş / Elbistan Şh. Er. Ali Beyaz İlkokulu

Telefon:03444323001 Adres:Bağlarbaşı mah. İğde Kasabası Elbistan/KAHRAMANMARAŞ Web Sitesi:https://sehiteralibeyazio.meb.k12.tr Kahramanmaraş Okulları, Kahramanmaraş Elbistan Okulları, Kahramanmaraş İlkokulları, Kahramanmaraş Elbistan İlkokulları, İlkokul Haberleri, Kahramanmaraş İlkokul Haberleri, Kahramanmaraş Elbistan İlkokul Haberleri
Kaynak:https://sehiteralibeyazio.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonUluslararası standartlarda, bilimsel düşünen, demokratik ortamlar sağlayan, Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı kalarak akademik ve sosyal yönden en iyi şekilde yetiştirdiği “meşale”lerle sadece Elbistanı’mızın değil ülkemizin; hatta dünyanın geleceğini aydınlatabilecek, topluma model olabilecek, tüm dünyada ve ülkemizde örnek alınan bir eğitim kurumu olmaktır.
MisyonÖğrencilerimizi yenilikçi yaklaşımlar içeren öğretim programlarımız ışığında bir üst kuruma ve yetişkinlik yaşamına hazırlarken; onları anadilinde başarılı, birden fazla yabancı dilde yetkin, farklı kültürlere hoşgörülü, fen ve matematik bilimlerinde geleceğe dönük, edebiyat, sanat ve sporla ilgili, etik değerleri benimsemiş, çevreye duyarlı, yaşam boyu öğrenen, tarihsel bilince sahip ve toplumsal analiz becerileri gelişmiş, teknolojiye ayak uydurabilen, bilgili, becerili ve özgüven sahibi, ülkesine ve tüm insanlığa yararlı, araştırıcı, üretici, Atatürk İlke ve İnkılâplarına bağlı nesiller yetiştirmektir. Okulumuzun kalite politikası: Millî eğitim sistemimizin ilke ve amaçları doğrultusunda çağdaş, evrensel, laik ve bilimsel eğitim sunmak, bu eğitimin sürekliliğini ve gelişimini güvence altına almak, öğrenci, veli ve çalışanlarımızın memnuniyetini sağlamak, kurumumuzun işlevini, güvenilirliğini ve saygınlığını artırmaktır.
Telefon03444323001
AdresBağlarbaşı mah. İğde Kasabası Elbistan/KAHRAMANMARAŞ
İnternet Sitesihttps://sehiteralibeyazio.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim Yeriİğde, Kahramanmaraş ilinin Elbistan ilçesine bağlı bir beldedir. Elbistan Ekinözü karayolunun üzerinde bulunur. Kuzeyinde Elbistan, güneyinde Ortaören, batısında Çalış bulunur. Elbistan´a 17 km uzaklıktadır. Karasal iklim görülür, fakat tarlaları Kalealtı sulama birliği vasıtası ile sulanır. Aynı anda, İğde kasaba ünvanınada sahiptir.Belde de 3 tane mahalle vardır.ilkokul,ortaokul ve lise mevcuttur.
Ulaşımİl Merkezine Uzaklık 178 km, İlçe Merkezine Uzaklık 17 km´dir.Köy Servis ile Sağlanmaktadır.
Merkezden Uzaklıkİl Merkezine Uzaklık 178 km, İlçe Merkezine Uzaklık 17 km´dir.
Ders Saatleri08:30-13:30
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
  • Öğretmen Sayısı8
  • Öğrenci Sayısı134
  • Derslik Sayısı4
  • Kütüphane Sayısı1
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
Kaynak:https://sehiteralibeyazio.meb.k12.tr/46/05/733096/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)