İzmir / Torbalı Dirmil Ortaokulu

Telefon:0232 866 71 09 Adres:Dirmil Mahallesi Gazi Cad.No60, Torbalı İZMİR
Torbalı ilçe merkezine 15 km. uzaklıktadır. İzmir il merkezine(Konak) 60 km. mesafededir.
Köye dolmuşlarla ulaşım sağlanmaktadır, ayrıca ESHOT tarafından sabah 2 sefer, akşam 2 sefer düzenlenmektedir. Hareket saatleri için http://www.eshot.gov.tr/ adresini ziyaret ediniz.
Web Sitesi:https://torbalidirmilortaokulu.meb.k12.tr İzmir Okulları, İzmir Torbalı Okulları, İzmir Ortaokulları, İzmir Torbalı Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, İzmir Ortaokul Haberleri, İzmir Torbalı Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://torbalidirmilortaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonBiz okulumuzun geleceğe umutla bakabilen Atatürkçü,çağdaş,gerçekçi,demokratik,fırsat eşitliğine dayanan çevrenin eğitim ve kültür merkezi olan bir okul olmak ve ülke düzeyinde ;bir adım önce,bir adım önde olmak,çocuklarımızın düşlerinin buluştuğu gelişmiş,çağdaş bir eğitim ve kültür merkezi olmak bizim vizyonumuzdur.
MisyonBiz Öğrencilerimizi ,Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaçları doğrultusunda, Atatürk ilke ve İnkılaplarına bağlı,ailesine ve içinde yaşadığı toplumuna yararlı yetenekleri ve yeterlilikleri doğrultusunda özgüven sahibi ve sorumluluklarının bilincinde, çağdaş bilgilere ulaşabilen, dünyada eğitim alanındaki gelişmelere ayak uydurabilen ve üst öğrenime bu donanımla gidecek bireyler olarak yetiştirmek; sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerde kendilerini geliştirebilmelerini sağlamak; okul çevresine Eğitim, Öğretim , Bilim ve Kültür alanlarında bilgiye ulaşma ve kullanma olanağı sunmak için varız.
Telefon0232 866 71 09
AdresDirmil Mahallesi Gazi Cad.No60, Torbalı İZMİR
Torbalı ilçe merkezine 15 km. uzaklıktadır. İzmir il merkezine(Konak) 60 km. mesafededir.
Köye dolmuşlarla ulaşım sağlanmaktadır, ayrıca ESHOT tarafından sabah 2 sefer, akşam 2 sefer düzenlenmektedir. Hareket saatleri için http://www.eshot.gov.tr/ adresini ziyaret ediniz.
İnternet Sitesihttps://torbalidirmilortaokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriDirmil köyü İzmir iline bağlı Torbalı ilçesinin bir köyüdür. İlçenin kuzeyinde kalır. Doğusunda Ormanköy, kuzeydoğusunda Düverlik, güneyinde Çamlıca bulunmaktadır. Batısında Karakuyu yer almaktadır. Kuzeyinde Karakızlar bulunmaktadır.
UlaşımKöye dolmuşlarla ulaşım sağlanmaktadır, ayrıca ESHOT tarafından sabah 2 sefer, akşam 2 sefer düzenlenmektedir. Hareket saatleri için http://www.eshot.gov.tr/ adresini ziyaret ediniz.
Merkezden UzaklıkTorbalı ilçe merkezine 15 km. uzaklıktadır. İzmir il merkezine(Konak) 60 km. mesafededir.
Servis BilgisiSabah akşam 2 kez ESHOT 8-16 arası yarım saatte dolmuş seferleri vardır.
Ders Saatleri09:10 - 15:40
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
  • Öğretmen Sayısı8
  • Öğrenci Sayısı24
  • Derslik Sayısı3
  • Kütüphane Sayısı1
Kaynak:https://torbalidirmilortaokulu.meb.k12.tr/35/22/728952/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)