İzmir / Ödemiş Çaylı Ortaokulu

Telefon:0 232 553 70 58 Adres:Cumhuriyet Mah. Medeniyet Cad. No2/B Çaylı Beldesi Ödemiş/ İZMİR Web Sitesi:https://odemiscayliortaokulu.meb.k12.tr İzmir Okulları, İzmir Ödemiş Okulları, İzmir Ortaokulları, İzmir Ödemiş Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, İzmir Ortaokul Haberleri, İzmir Ödemiş Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://odemiscayliortaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
Vizyonİnanıyoruz ki; Bizim öğrencilerimiz, toplumda tavır ve bilgileriyle kendilerini kanıtlayacaklardır. Okulda edindikleri bilgi ve beceriler; toplumun her kesimini etkileyecek ve yön verecek seviyede olacaktır.
MisyonBiz Çaylı Ortaokulu olarak; Türk Milli Eğitiminin genel amaçları ve ilkeleri doğrultusunda, her öğrencinin başarısını ayrı ayrı değerlendirerek ulaşabileceği en üst seviyeye ulaştırmak, öğrencisi olmaktan gurur ve mutluluk duyacakları bir kurum olmak için varız.
Başarılar2011-2012 Eğitim- Öğretim yılında, Ödemiş ilçe temsilcimiz, okulumuz öğrencilerinden Hediye BULANIK seçilmiştir.
Telefon0 232 553 70 58
Faks729943
AdresCumhuriyet Mah. Medeniyet Cad. No2/B Çaylı Beldesi Ödemiş/ İZMİR
İnternet Sitesihttps://odemiscayliortaokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriCumhuriyet Mah. Medeniyet Cad. No: 2/B Çaylı Mahallesi Ödemiş/ İZMİR
UlaşımOkulumuz İzmir kent merkezine 127 km, Ödemiş İlçe merkezine 17 km uzaklıktadır. Karayolu ve demiryolu ile ulaşım sağlanmaktadır, ilçe merkezinden ve İzmir otogarından sabah 05´ten akşam 21:00’e kadar yarım saat ara ile karşılıklı otobüs seferleri düzenlenmektedir. Ayrıca ilçe merkezinden Alaşehir-Salihli-Selçuk-Kuşadası’na karşılıklı seferler vardır. Ödemiş-Torbalı-İzmir demiryolu hattından günde 5 kez karşılıklı seferler düzenlenmektedir.Ödemiş ilçe merkezinden Çaylı beldesine otogardan her yarım saatte bir minibüs seferi vardır. Beydağ arabaları ile de ayrıca ulaşım sağlanmaktadır.
Merkezden UzaklıkOkulumuz İzmir kent merkezine 127 km, Ödemiş İlçe merkezine 17 km uzaklıktadır. Karayolu ve demiryolu ile ulaşım sağlanmaktadır, ilçe merkezinden ve İzmir otogarından sabah 05´ten akşam 21:00’e kadar yarım saat ara ile karşılıklı otobüs seferleri düzenlenmektedir. Ayrıca ilçe merkezinden Alaşehir-Salihli-Selçuk-Kuşadası’na karşılıklı seferler vardır. Ödemiş-Torbalı-İzmir demiryolu hattından günde 5 kez karşılıklı seferler düzenlenmektedir.
Servis BilgisiOkulumuza Ödemiş-Merkez Garajından kalkan Çaylı Minibüsleri ile ulaşım sağlanmaktadır.
Orhangazi ve Yeşilköy mahallelerinden de taşımalı öğrenci servisleri okuluma öğrenci taşımaktadır.
Ders Saatleri08:45-15:30
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
Sportif Etkinliklerİlçe spor turnuvalarına katılım göstermekteyiz . Okulumuz zeka oyunları, ilçe spor (futbol, masa tenisi vs.) turnuvalarına da her yıl katılmaktadır.
Bilimsel EtkinliklerOkulumuz 2015 yılından beri 2 defa Tübitak 4006 Fuarlarına katılmıştır.
  • Öğretmen Sayısı17
  • Öğrenci Sayısı131
  • Derslik Sayısı7
Kaynak:https://odemiscayliortaokulu.meb.k12.tr/35/18/729943/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)