İzmir / Menderes Özdere Şehit Hasan Özkapı İlkokulu

Telefon:0232 797 50 24 Adres:Özdere Cumhuriyet Mah. 3107. Sokak No1 Menderes İzmir Web Sitesi:https://ozderesehithasanozkapi.meb.k12.tr İzmir Okulları, İzmir Menderes Okulları, İzmir İlkokulları, İzmir Menderes İlkokulları, İlkokul Haberleri, İzmir İlkokul Haberleri, İzmir Menderes İlkokul Haberleri
Kaynak:https://ozderesehithasanozkapi.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonÖğrencilerimizi, yöre halkımızı geleceğe hazırlamak, karşılaşacakları güçlükler karşısında yılmamayı, çözümsüzlüğün değil çözümün bir parçası olmayı hayat felsefesi haline getirmelerine yardımcı olmak, teknolojik imkanları başta öğrencilerimiz olmak üzere eğitim bölgesinde yaşayan tüm insanlara tanıtmak bu konuda öncülük etmek, durağan değil kendini ve etrafını yenileyen, yenilerken kendi değerlerini de korumayı bilen bir nesil yetiştirmektir.
MisyonBiz;bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak,onların bilgili,becerili,kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerini sağlamak ve onlara 21.Yüzyılın gelişen, değişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız. Amacımız;sevgi,saygı ve güven ortamında ´´Başarma Azmi´´ve ´´Geleceği Şekillendirme Sorumluluğu´´ ile mükemmele ulaşmak, sürekli gelişimle öncü olmaktır.
Telefon0232 797 50 24
Faks0232 797 50 24
AdresÖzdere Cumhuriyet Mah. 3107. Sokak No1 Menderes İzmir
İnternet Sitesihttps://ozderesehithasanozkapi.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriÖzdere,savaş yıllarında dağın yukarısında ´´kesre köyü´´adıyla kurulmuştu.Cumhuriyet´in ilan edildiğini duyunca insanlar Cumhuriyet mahallesi´nde(Kesre) toplanmış.Bu yöre 1979 yılında belediyelik statüsüne kavuşmuştur.Beldeye Özdere adı verilmiştir.Zamanla gelişen Özdere ile birlikte belediye Çukuraltı mahallesine alınıp,Kesre,Cumhuriyet Mahallesi olarak kalmıştır.Mahallemiz köy havasını halen korumaktadır.Turizm ve tarım ile uğraşılmaktadır
UlaşımMENDERES İLÇE MERKEZİNE UZAKLIĞI 45 KM, İL MERKEZİNE UZAKLIĞI 60 KM´DİR. ULAŞIM, İZMİR-CUMAOVASI İZBAN İLE; İZBAN SON DURAĞINDAN(CUMAOVASI) KALKAN 775 NOLU ESHOT OTOBÜSLERİ 1 SAAT SÜRMEKTEDİR.
Merkezden UzaklıkMENDERES İLÇE MERKEZİNE UZAKLIĞI 45 KM, İL MERKEZİNE UZAKLIĞI 60 KM´DİR.
Ders SaatleriBAŞLAMA SAATİ-08:50
BİTİŞ SAATİ-14:35
Yabancı DilİNGİLİZCE
Isınma TürüKALORİFER
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
  • Öğretmen Sayısı7
  • Öğrenci Sayısı96
  • Derslik Sayısı7
  • Kütüphane Sayısı1
Kaynak:https://ozderesehithasanozkapi.meb.k12.tr/35/16/722441/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)