İzmir / Kemalpaşa Kızılüzüm İlkokulu

Telefon:02328781717 Adres:Kızılüzüm Köy Yolu Küme Evleri No 13, Kemalpaşa/İZMİR Web Sitesi:https://kiziluzumilkokulu.meb.k12.tr İzmir Okulları, İzmir Kemalpaşa Okulları, İzmir İlkokulları, İzmir Kemalpaşa İlkokulları, İlkokul Haberleri, İzmir İlkokul Haberleri, İzmir Kemalpaşa İlkokul Haberleri
Kaynak:https://kiziluzumilkokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
Vizyonİçinde yaşanılan zamanın gereklerine göre değil, gelecek yüzyılların ihtiyaçlarını bilerek ona göre hazırlıklarını yapan, yaşanılan zamanın da bütün teknik ve teknolojik gelişmelerini bünyesine nüfuz ettiren, aynı zamanda da sevgi, saygı ve hoşgörü iklimini soluklayan, araştıran, sorgulayan, herkesle diyaloğa açık, his ve düşüncelerini ifade edebilen, özgüven sahibi bireyler yetiştirebilmek.
MisyonAtatürk İlke ve İnkılâpları doğrultusunda, çağdaş öğretim yöntemleriyle, kültürel değerlere sahip çıkan ve onları geliştirmeyi hedefleyen, teknolojik gelişmeleri takip edip hayata geçirebilen, sorgulayarak öğrenebilen, öğrendiklerini yaşama aktarabilen, kendisine güvenen, üretken, çağdaş, özgür düşünceli, araştırmacı bireyler yetiştirmek.
Başarılar.
Telefon02328781717
AdresKızılüzüm Köy Yolu Küme Evleri No 13, Kemalpaşa/İZMİR
İnternet Sitesihttps://kiziluzumilkokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriOkulumuz Kemalpaşa İlçesi Kızılüzüm Köyünde il merkezine 25 km, ilçe merkezine ise 6 km. uzaklıktadır. Doğusunda Kemalpaşa, batısında Bornova, Kuzeyinde Ulucak, güneyinde Bayındır ve Nif dağı vardır. İki vadi arasına kurulmuş olan köyümüzün çevresi ormanlarla çevrilidir. Kuzey bölümü ovaya açık, ovada ise kiraz bahçeleri ve sanayi kuruluşları bulunmaktadır
UlaşımOkul Kemalpaşa yolundan 1 km. içeride ve Kemalpaşa Merkeze 6km. dir.Kemalpaşa ana yoldan, Bornova ve Kemalpaşa yönüne dolmuş ve otobüse binilebilir.
Merkezden UzaklıkOkul Kemalpaşa yolundan 1 km. içeride ve Kemalpaşa Merkeze 6km. dir.
Servis Bilgisi.
Kontenjan Bilgileri.
Ders Saatleri9:00 - 14:40
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıYok
Sportif Etkinlikler.
Bilimsel Etkinlikler.
  • Öğretmen Sayısı6
  • Öğrenci Sayısı46
  • Derslik Sayısı11
  • Kütüphane Sayısı1
Kaynak:https://kiziluzumilkokulu.meb.k12.tr/35/13/728228/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)