İstiklal Marşı'nın Kabul Edildiği Günü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü

 

İstiklal Marşının Kabul Edildiği Günü ve Mehmet Akif ERSOY'u Ama Günü

 

İstiklal Marşı'nı Şiir Olarak Okuma Yarışması

 

Okulumuzda düzenlenen İstiklal Marşı'nı Şiir Olarak Okuma Yarışması'na öğrencilerimiz tarafından sınıf öğretmenlerine ulaştırılan videolar 15/02/2021 Pazartesi günü mesai bitimine kadar okul idaresine teslim edildi. Ardından okulumuz öğretmenlerinden oluşan altı kişilik komisyonca dinlenen çalışmalar değerlendirilerek dereceye giren öğrenciler belirlendi. Okul öncesi kategorisi ( Behiye Zeren AKTAŞ) ve  İlkokul kategorisinde (Elif Kısmet ÖMEK) ise 1'er  öğrencimizin çalışmaları İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne teslim edildi.

 

İstiklal Marşının Kabul Edildiği Günü ve Mehmet Akif ERSOY'u Ama Günü kapsamında düzenlenen; İstiklal Marşı'nı Şiir Olarak Okuma Yarışması İlçe Finalinde Dereceye giren  Okulumuz 3/C Sınıfı öğrencisi Elif Kısmet ÖMEK (Didim İlkokul Kategorisi İlçe 1.si) seçilmiştir.

 

Final yarışması 02 Mart 2021 Salı günü  saat 13:00-17:00 arası Aydın Efeler Atatürk Anadolu Lisesi Konferans Salonunda(Dijital ortamda değerlendirme) yapılacaktır. Dereceye giren Elif Kısmet ÖMEK'e başarılar diliyoruz.

 

İstiklal Marşının Kabul Edildiği Günü ve Mehmet Akif ERSOY'u Ama Günü kapsamında okulumuzda yapılan çalışmalarda görev alan tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

 

 

 

Okul İdaresi

 

Video haberi görüntülemek için buraya tıklayınız.

Aydın Didim Mahir Özgür Damar İlkokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)