İstiklal Marşı Okunacak

SAAT 10:00 DA TÜM TÜRKİYEDE İSTİKLAL MARŞI OKUNACAK

Ne yazık ki yaşamakta olduğumuz  salgın nedeniyle uzunca bir süredir İstiklal Marşı'mızı okul bahçelerimizde, öğrencilerimizle hep bir ağızdan okuyamıyoruz. 

 

11 Ocak 2021 Pazartesi günü (yarın) saat 10.00'da, 81 ilimizdeki tüm okullarımızda bayrak töreni eşliğinde İstiklal Marşı'mızın çalınmasını; öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin ve ailelerimizin evlerinden ya da bulundukları yerlerden eşlik etmeleri için kendilerine davette bulunulmasını rica ediyoruz. 

 

Sayın Bakanımız, Bakanlık merkez  binasında gerçekleştirilecek İstiklal Marşı törenine iştirak edeceklerdir.

 

Okullarımızdaki İstiklal Marşı törenleri sadece okul yöneticilerimiz ve hâlihazırda görevli personelin katılımlarıyla gerçekleştirilecektir. İl ve ilçe yöneticilerimizin ise bulundukları bölgedeki bir okulumuzda söz konusu törene iştirak etmelerini rica ediyoruz. 

 

Öğrencilerimiz ve ailelerimiz, öğretmenlerinin davetiyle saat 10.00'da TRT EBA kanallarındaki İstiklal Marşı törenine evlerinden katılım sağlayabileceklerdir. Okullarımızın yakınında ikamet eden ailelerimiz ise koşullarının uygun olması hâlinde evlerinin pencere ve balkonlarından eşlik edebilirler.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

İstanbul Bağcılar Otocenter Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)