İstanbul / Ümraniye Şehit Ahmet Kılıçarslan İlkokulu

Telefon:0216 3351996 Adres:İstiklal Mahallesi Şehzade Caddesi. Demir Sokak. No 7 Ümraniye/İstanbul Web Sitesi:https://ahmetkilicarslanilkokulu.meb.k12.tr İstanbul Okulları, İstanbul Ümraniye Okulları, İstanbul İlkokulları, İstanbul Ümraniye İlkokulları, İlkokul Haberleri, İstanbul İlkokul Haberleri, İstanbul Ümraniye İlkokul Haberleri
Kaynak:https://ahmetkilicarslanilkokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonAhmet Kılıçarslan İlkokulu Olarak hedefimiz öğrencilerimizi; Kendisine, ailesine, ülkesine ve insanlığa yararlı, Ülkesini ve halkını seven, Laik, demokratik Atatürk İlke ve devrimlerine bağlı Çağdaş İyi İnsan-İyi yurttaş Dürüst Doğaya ve çevreye saygılı, Okumayı seven, Akıllı-bilinçli-yapıcı, Yaratıcı ve iyimser, Sorumluluk bilincine sahip, Soran, araştıran, Kendini yenileyen, Çevresi ile olumlu iletişim kurabilen, Olaylara çok yönlü ve Tarafsız bakabilen, İşbirliği ve takım çalışmasına yatkın, Yeteneklerinin farkında olan, Kendisi ve çevresiyle barışık, SEVGİ DOLU BİREYLER OLARAK YETİŞTİRMEKTİR.
MisyonBiz, öğrencilerimiz başta bütün okul toplumumuzun bilgiyi elde eden, onu kullanan, üreten ve paylaşmayı bilen bireyler olarak, yaşadıkları çağın sunduğu bütün değerleri benimsemiş, hatta aşıp çağ(lar)a yön vermeye; elde ettiği bilgi birikimi ve sahip olduğu kendi milli ve tarihi öz değerlerini hazmetmiş bireyler olarak yetişmeleri için onların önünü açmak ve yeni ufuklara koşmalarına yardımcı olmak için varız.
Telefon0216 3351996
Faks(216) 328 2817
Adresİstiklal Mahallesi Şehzade Caddesi. Demir Sokak. No 7 Ümraniye/İstanbul
İnternet Sitesihttps://ahmetkilicarslanilkokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriÜmraniye İstiklal Mah. Şehzade Cad. Demir Sok. No:7 Ümraniye/İstanbul
Ulaşımİl Merkezine 20km.İlçe Merkezine 500 metre Ümraniye Sondurak durağında indikten sonra, İlçe Emniyet Müdürlüğünü geçince sağa inen ilk caddeden (Şehzade Cad.) girilir. Yaklaşık 300 metre sonra Trafik Işıklarından sola dönülerek, demir sokaktadır. Şehzade cammii karşısında Okulumuz soldan 6. sokaktadır.
Merkezden Uzaklıkİl Merkezine 20km.İlçe Merkezine 500 metre
Servis BilgisiOkulumuzun 4 tane servisi bulunmaktadır.
Ders SaatleriSabah 08:00-12:50
Öğlen 13.10-18:00
Yabancı DilİNGİLİZCE
Isınma TürüDoğalgaz
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
Sportif EtkinliklerOkulumuzda ücretli olarak halk oyunları, satranç ve drama çalışmaları yapılmaktadır.
ProjelerISO-2009 KALİTE BELGESİ, BEYAZ BAYRAK, BESLENME DOSTU OKUL SERTİFİKASI VARDIR. HER SINIFIN BİR YETİM KARDEŞİ VAR,EĞİTİMDE İYİ ÖRNEKLER VE AVRUPA BİRLİĞİ PROJE ÇALIŞMALARI YAPILMAKTADIR.
  • Öğretmen Sayısı63
  • Öğrenci Sayısı1618
  • Derslik Sayısı25
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
Kaynak:https://ahmetkilicarslanilkokulu.meb.k12.tr/34/21/736629/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)