Kaynak:https://hacibektasivelioemo.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonTüm bireylerin kendini geliştirmeleri için, eğitimde rehberlik ve psikolojik danışma hizmetlerini dahanitelikli hale getirmek ve eğitim sistemi içindeki özel gereksinimleri olan bireylerin tüm gelişim alanlarında ilerlemeleri için aktif ve interaktif eğitim ortamlarını sağlamaktır.
Vizyonumuzla ortaya koyduğumuz hedeflere ulaşmak ve misyonumuzu daha etkili ve nitelikli bir şekilde hizmet verdiğimiz bireylere ulaştırabilmek amacıyla hazırladığımız stratejik planımızın oluşturulmasında iç ve dış paydaşlarımızın görüşlerinden yararlanılmıştır.
MisyonÖzel eğitim gerektiren bireylerin eğitsel ve sosyal gelişimlerini destekleyerek, geliştirilen programlarla, en az sınırlandırılmış ortamlarda, özel öğretim yöntem ve araç gereçleri kullanarak, üst öğrenime, iş/meslek alanlarına hazırlanmalarını, topluma uyumlarını, bağımsız yaşam becerileri kazanmalarını, bireysel yeteneklerinin farkında olmalarının ve kapasitelerini geliştirerek en üst düzeyde kullanmalarını ve üretken olmalarını sağlamaktır.
Telefon0212 650 47 88
Faks(212) 650 4755
AdresYUNUS EMRE MH. 1622. SK. NO19 SULTANGAZİ/İSTANBUL
İnternet Sitesihttps://hacibektasivelioemo.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriOKULUMUZUN ARKASI KALEKOL , ÖNÜ SUR YAPI VİTRİN KONUTLARINA BAKMAKTADIR. SOLUNDA GAZİ PARKI SAĞINDA KAPALI SPOR SALONU BULUNMAKTADIR.
Ulaşım4 KMOtobüs,minibüs
Merkezden Uzaklık4 KM
Ders Saatleri9:20-14:40
Isınma TürüDoğalgaz
İnternet BağlantısıADSL
Sportif EtkinliklerATLETİZM ALANINDA EĞİTİM VERİLMEKTEDİR
  • Öğretmen Sayısı46
  • Öğrenci Sayısı255
  • Derslik Sayısı16
  • Atölye Sayısı10
  • Yemekhane Sayısı1
  • Revir Sayısı1
Kaynak:https://hacibektasivelioemo.meb.k12.tr/34/41/760636/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)