İstanbul / Pendik Fatih İmam Hatip Ortaokulu

Telefon:0216 396 40 16 Adres:Kavakpınar Mah. Abdi İpekçi Cad. Çağdaş Sok. No 9/B PendikİSTANBUL Web Sitesi:https://pendikfatihiho.meb.k12.tr İstanbul Okulları, İstanbul Pendik Okulları, İstanbul İmam Hatip Ortaokulları, İstanbul Pendik İmam Hatip Ortaokulları, İmam Hatip Ortaokulu Haberleri, İstanbul İmam Hatip Ortaokulu Haberleri, İstanbul Pendik İmam Hatip Ortaokulu Haberleri
Kaynak:https://pendikfatihiho.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
Vizyon“EĞİTİM VE ÖĞRETİMDE KALİTE, KALİTEDE ZİRVEYE…” “Toplumsal erdemi yakalamış, etik kuralları benimsemiş, demokratik düşünce yapısı ve evrensel değerlere sahip, kararlı, inançlı, ilkeli, başarıya koşmaktan zevk alan bireylerin yetiştiği; uygulamaya koyduğu modern eğitim yaklaşımlarıyla öğrenmeyi öğrenen ve öğreten, sportif, sosyal, kültürel ve bilimsel çalışmalarıyla bölgemize ışık tutan, bölgesel ve ulusal örnek bir kurum olmak.”
MisyonIstiyoruz ki ; okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. Okulumuzda her veli öğrencisine, öğrenme için her türlü firsatin verildiğini bilsin. Okulumuzda hem öğretenler hemde öğrenenler birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişmesine yardimci olmanin önemine inansin. Okulumuzda herkes hergün daha iyiye ulaşmak için çalişsin. Farkindayiz ki ; biz farkliyiz. Yetenekli, enerjik, coşkulu ve üretkeniz. Inaniyoruz ki; öğrencilerin öğrenmeyi öğrenmesi ilk önceliktir. Öğrenciler bütün çalişmalarimizin odak noktasidir ve amaçlarimiza temel oluşturur.
Telefon0216 396 40 16
Faks0216 396 40 16
AdresKavakpınar Mah. Abdi İpekçi Cad. Çağdaş Sok. No 9/B PendikİSTANBUL
İnternet Sitesihttps://pendikfatihiho.meb.k12.tr
Harita
UlaşımOkulumuz Pendik ilçesi sınırları içerisinde Kavakpınar Mahallesindedir. İlçe merkezine uzaklığı 4 km, il merkezine 40 km´dir.Pendik ve Kartal otobüs duraklarından hareket eden 133-K numaralı otobüs okulumuzun önünden geçmektedir. Ayrıca Pendik merkezdeki minibüs duraklarından hareket eden Kavakpınar minibüsleri de okulumuzun önünden geçmektedir.
Merkezden UzaklıkOkulumuz Pendik ilçesi sınırları içerisinde Kavakpınar Mahallesindedir. İlçe merkezine uzaklığı 4 km, il merkezine 40 km´dir.
Ders Saatleri9.00 - 15.10 (Pazartesi günü 9.00- 16.00)
Yabancı Dilİngilizce - Arapça
Isınma TürüDoğalgaz
İnternet BağlantısıADSL
  • Öğretmen Sayısı13
  • Öğrenci Sayısı114
  • Derslik Sayısı8
  • BT Odası Sayısı1
  • Kütüphane Sayısı1
  • Oyun Odası Sayısı1
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
Kaynak:https://pendikfatihiho.meb.k12.tr/34/16/760940/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)