İstanbul / Kağıthane Çeliktepe Ortaokulu

Telefon:0212 279 31 22 Adres:Çeliktepe Mah. Ulubatlı Cad. No32 Kağıthane/ İSTANBUL Web Sitesi:https://celiktepeoo.meb.k12.tr İstanbul Okulları, İstanbul Kağıthane Okulları, İstanbul Ortaokulları, İstanbul Kağıthane Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, İstanbul Ortaokul Haberleri, İstanbul Kağıthane Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://celiktepeoo.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonÇağdaş teknolojinin ve bilimsel yeniliklerin eğitim alanında geliştirdiği tüm araç gereçlerle donatılmış bir eğitim ortamını öğrencilerimize sunabilen, sosyal ,kültürel ve spor alanlarında önemli başarılara imza atan, donanımlı ve başarılı öğrenci yetiştirme misyonuyla çevrede öncelikle tercih edilen, sürekli gelişen ve kendini yenileyen bir kurum olmaktır.
MisyonÖğrencilerimizin potansiyel ve yeteneklerini en iyi şekilde ortaya çıkaran, bireysel ilgi alanlarını geliştiren bir sistemle öğrenmeye açık, öğrenirken de sorgulayan, okuma ve araştırma niteliği kazanan, özgür düşünebilen, Atatürk İlke ve İnkılâpları ’ na bağlı, çevresine karşı duyarlı ve kendine güvenen bireyler yetiştirmek için varız.
Telefon0212 279 31 22
AdresÇeliktepe Mah. Ulubatlı Cad. No32 Kağıthane/ İSTANBUL
İnternet Sitesihttps://celiktepeoo.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriÇELİKTEPE MAH. ULUBATLI CAD. NO:32 KAĞITHANE - İSTANBUL
UlaşımOKULUMUZ BULUNDUĞU YER İTİBARİ İLE BEŞİKTAŞ/4.LEVENT SEMTİNE YAKINDIR. OKULUMUZUN İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ´NE UZAKLIĞI 5 KİLOMETREDİR.KAĞITHANE MERKEZİNE 10 DAKİKA ARAÇ MESAFESİNDEDİR. METRO 4. LEVENT DURAĞINA YAYA OLARAK 10 DAKİKA UZAKLIKTADIR VE İETT OTOBUSLERİ (63 / 41ST / 64Ç )İLE SEYRANTEPE-TOPKAPI DOLMUŞLARI OKULUMUZUN YAKININDAN GEÇMEKTEDİR.
Merkezden UzaklıkOKULUMUZ BULUNDUĞU YER İTİBARİ İLE BEŞİKTAŞ/4.LEVENT SEMTİNE YAKINDIR. OKULUMUZUN İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ´NE UZAKLIĞI 5 KİLOMETREDİR.
Ders Saatleri08:40 - 15:15
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüDoğalgaz
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı33
  • Öğrenci Sayısı520
  • Derslik Sayısı19
  • Kütüphane Sayısı1
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
Kaynak:https://celiktepeoo.meb.k12.tr/34/13/750487/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)