İstanbul / Esenler Ayvalıdere Anaokulu

Telefon:0 (212) 482 21 28 Adres:Davutpaşa Mahallesi 45.Sokak NO10/A Esenler / İSTANBUL Web Sitesi:https://ayvalidereanaokulu.meb.k12.tr İstanbul Okulları, İstanbul Esenler Okulları, İstanbul Anaokulları, İstanbul Esenler Anaokulları, Anaokulu Haberleri, İstanbul Anaokulu Haberleri, İstanbul Esenler Anaokulu Haberleri
Kaynak:https://ayvalidereanaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
Vizyon• Öğretmenlerimiz: Yenliklere açık, dinamik, gelişimlere ayak uydurabilen ve her zaman daha iyisini yapmayı amaçlayan işbirliği içinde olan laik, demokratik, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, adil, öğretmenlik vasıflarını taşıyan ve topluma her yönüyle olumlu örnek teşkil edebilecek bireyler olarak hareket edebilmeliler.
• Çalışanlarımız: Görev ve sorumluluklarının bilincinde okulumuzun amaç, hedef, misyon ve ilkelerimize uygun hareket edebilmeliler.
Çocuklar oyun ile eğitilerek ( Çünkü çocuk için oyun yaşayarak öğrenmesini sağlayan, kendi tecrübelerine dayanan ciddi bir iştir.)
Darama tekniği kullanılarak,
Fırsat eğitimi yöntemi kullanılarak,
Kendini tanıyan ve ifade edebilen,
Başkalarına saygılı, sorumluluk bilincine sahip, duyarlı ve düşünceli,
Kendisi ile barışık, öz saygısı gelişmiş,
Bir nesil yetiştirmek için var olan, bir eğitim kurumuyuz
MisyonBiz okulöncesi öğrencilerimizin sosyal, bilişsel, özbakım,duygusal, psikomotor, dil alanlarındaki gelişimlerini yaş ve gelişim özelliklerine uygun davranış kalıplarının oluşmasını sağlamak.Türk milli eğitiminin amaçlarına uygun Atatürkçü ve çağdaş bir toplumun temellerini atmak için çocukların hem psikolojik hem fiziksel gelişmelerinin sağlıklı olmasını sağlamak. Çocukların ilköğretime tam anlamıyla hazırlanmalarını sağlamak.Ayrıca farklı sosyo-ekonomik çevrelerden gelen çocukların eşit şartlarda eğitilmesi, sosyo-ekonomik durumu elverişsiz ailelerden gelen çocukların eğitimde ve sosyal yaşamlarında aktif hale gelmelerini sağlamak.Ulusumuzun devamı ve her açıdan sağlıklı toplumların temellerini atmak için varız.
Telefon0 (212) 482 21 28
Faks0 (212) 482 26 42
AdresDavutpaşa Mahallesi 45.Sokak NO10/A Esenler / İSTANBUL
İnternet Sitesihttps://ayvalidereanaokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriEsenler
UlaşımOkulumuz ilçe merkezine 10 dakika yürüme mesafesindedir. İl merkezine ise aşağıdaki vasıtalarla takriben 45 dakika mesafededir. Metro - Otobüs - Minübüs
Merkezden UzaklıkOkulumuz ilçe merkezine 10 dakika yürüme mesafesindedir. İl merkezine ise aşağıdaki vasıtalarla takriben 45 dakika mesafededir.
Öğretim ŞekliOKULUMUZ İKİLİ EĞİTİM VERMEKTEDİR.
Ders SaatleriSABAH : 08:00 13:00

ÖĞLEN : 13:00 18:00

KULÜP : 13:00 18:00
Yabancı DilİNGİLİZCE
Isınma TürüDOĞALGAZ
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı16
  • Öğrenci Sayısı181
  • Derslik Sayısı5
  • Kütüphane Sayısı1
  • Yemekhane Sayısı1
  • Oyun Odası Sayısı1
Kaynak:https://ayvalidereanaokulu.meb.k12.tr/34/33/873609/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)