İstanbul / Çekmeköy Çekmeköy Halk Eğitimi Merkezi

Telefon:0(551) 0527311 Adres:SULTANÇİFTLİĞİ MAH. TURGUT ÖZAL CAD. TURGUT ÖZAL KÜLTÜR MERKEZİ BLOK NO: 94 İÇ KAPI NO: 1 ÇEKMEKÖY / İSTANBUL Web Sitesi:https://cekmekoyhem.meb.k12.tr İstanbul Okulları, İstanbul Çekmeköy Okulları, İstanbul Halk Eğitim Merkezleri, İstanbul Çekmeköy Halk Eğitim Merkezleri, Halk Eğitim Merkezi Haberleri, İstanbul Halk Eğitim Merkezi Haberleri, İstanbul Çekmeköy Halk Eğitim Merkezi Haberleri
Kaynak:https://cekmekoyhem.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
Vizyonİlgi, istek ve toplumsal ihtiyaçlar doğrultusunda gereken bilgi ve becerilerle donatılmış, her ortamda bilim ve teknolojiyi izleyebilen bireyleri topluma kazandırmak, tercih edilen ve paylaşımcı bir merkez olmak.

Ayrıca yetişkin eğitimini yaşamın kısa süreli dönemi olarak görmeden vatandaş olmanın ayrılmaz bir parçası olarak, hem evrensel hem de yaşam boyu süren bir olay olduğunu görmek, iyi bir yetişkin eğitimini, her yerde eğitim düşüncesinden yola çıkarak bireylerin günlük yaşamını kolaylaştırmanın yanı sıra bilgi ve beceri kazandırmak.
MisyonMerkezimiz Türk Milli Eğitimin genel amaçları ve temel ilkeleri doğrultusunda “Önce İnsan” düşüncesini benimseyerek, kurulduğu günden bu yana artan kurs ve kursiyer sayısı ile çağdaş gelişmeyi iyi yorumlayan, milli, çağdaş bir eğitim politikası izlemiş, bölgemizin vatandaşlarını meslek sahibi yaparak, tüketici değil, üretici olmaya yönlendirmiş ayrıca boş zamanlarını iyi değerlendirmelerini hedeflemektedir.
Telefon0(551) 0527311
Faks(551) 074 2072
AdresSULTANÇİFTLİĞİ MAH. TURGUT ÖZAL CAD. TURGUT ÖZAL KÜLTÜR MERKEZİ BLOK NO: 94 İÇ KAPI NO: 1 ÇEKMEKÖY / İSTANBUL
İnternet Sitesihttps://cekmekoyhem.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriMerkez binamız geçici bir süreliğine Taşdelen Turgut Özal Kültür Merkezi 1.kata taşınmıştır.
UlaşımTaşdelen merkezdedir.
Ders Saatleri07:00 - 23:00
Isınma TürüDoğalgaz
İnternet BağlantısıYok
  • Derslik Sayısı16
Kaynak:https://cekmekoyhem.meb.k12.tr/34/38/970128/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)