İstanbul / Çekmeköy Alemdağ Emlak Konut Ortaokulu

Telefon:0216 290 54 56 Adres:Nişantepe Mahallesi Gelin Çiçeği Sokak No 9 Çekmeköy/İstanbul Web Sitesi:https://aeko.meb.k12.tr İstanbul Okulları, İstanbul Çekmeköy Okulları, İstanbul Ortaokulları, İstanbul Çekmeköy Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, İstanbul Ortaokul Haberleri, İstanbul Çekmeköy Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://aeko.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonHayallerini gerçekleştirmede ısrarcı, değişime ve gelişime açık, çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkma yoluna katkıda bulunacak lider bir kurum olmak.
MisyonAraştıran, sorgulayan, kendini ifade edebilen, bilimsel düşünen, teknolojiyi kullanabilen, bilgiyi kendilerine mal edip yaşama geçirebilen, insan hakları ve demokrasi kavramını iyi anlayıp özümseyebilen, öz güvenli, hedeflerini doğru koyabilen, vicdanlı, hoşgörülü, öz değerlerinin farkında, başkalarına saygılı, mutlu ve insani yönü güçlü bireyler yetiştirmek.
BaşarılarÇekmeköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve tüm okulların katıldığı "23 Nisan Benim Bayramım" konulu resim yarışmasında okulumuzu temsilen katılan 4/A sınıfı öğrencisi Asya BERK 2.lik ödülünü almıştır.
Telefon0216 290 54 56
Faks0216
AdresNişantepe Mahallesi Gelin Çiçeği Sokak No 9 Çekmeköy/İstanbul
İnternet Sitesihttps://aeko.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriÇekmeköy ilçesi sınırlarında yer alan Nişantepe Mahallesi özellikle Alemdağ Emlak Konutları´nın (Yaklaşık 1000 konutluk bir site) tamamlanması ile daha da canlanmıştır.
UlaşımÇekmeköy Nişantepe mahallesinde bulunan okulumuz Çekmeköy ilçe merkezine yaklaşık 10 km uzaklıktadır.Okulumuza belediye otobüsleri ile ulaşım mümkündür. Diğer hatların yanı sıra 11A_ALEMDAR - ÜSKÜDAR ve 14A_ALEMDAR - KADIKÖY otobüslerin son durakları okulumuzun yakınındadır.
Bunun yanı sıra araba ile gelenler için Şile istikametinde Özyeğin Üniversitesini geçtikten sonra yolun sol tarafından bulunan Alemdağ Emlak Konutları sitesinin hemen yanındadır.
Merkezden UzaklıkÇekmeköy Nişantepe mahallesinde bulunan okulumuz Çekmeköy ilçe merkezine yaklaşık 10 km uzaklıktadır.
Ders Saatleri09:00-15:20
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
Sportif EtkinliklerTEKVANDO, KORT TENİSİ, OKÇULUK, BASKETBOL, FUTBOL, VOLEYBOL, KARAKUCAK GÜREŞLERİ
Bilimsel EtkinliklerTÜBİTAK 4006 BİLİM FUARLARI
  • Öğretmen Sayısı35
  • Öğrenci Sayısı517
  • Derslik Sayısı22
  • Yemekhane Sayısı2
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
  • Revir Sayısı1
Kaynak:https://aeko.meb.k12.tr/34/38/752813/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)