İstanbul / Beylikdüzü 75. Yıl Cumhuriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Telefon:0212 8730701 Adres:75.YIL CUMHURİYET MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ BÜYÜKŞEHİR MAH. BAŞAK SK. NO 10 BEYLİKDÜZÜ / İSTANBUL Web Sitesi:https://beylikduzucumhuriyetktml.meb.k12.tr İstanbul Okulları, İstanbul Beylikdüzü Okulları, İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Liseleri, İstanbul Beylikdüzü Mesleki ve Teknik Anadolu Liseleri, Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Haberleri, İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Haberleri, İstanbul Beylikdüzü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Haberleri
Kaynak:https://beylikduzucumhuriyetktml.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonÖğrencilerimizin tamamını ilgi, istek ve yetenekleri doğrultusunda hayata ve yüksek öğrenime hazırlamak; eşdeğer kurumların önünde yer almak
MisyonBizler, Türk Milli Eğitim Temel Kanunu doğrultusunda yapılan çalışmalarla; düşünen, tartışan, sorunlara çözüm üreten, yaşadığı çağı kavrayan, Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı geleceğimizi yönlendirecek çağdaş, laik yurttaşlar yetiştirmek ve yüksek öğrenime hazırlamak için varız.
Telefon0212 8730701
Faks(212) 873 6566
Adres75.YIL CUMHURİYET MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ BÜYÜKŞEHİR MAH. BAŞAK SK. NO 10 BEYLİKDÜZÜ / İSTANBUL
İnternet Sitesihttps://beylikduzucumhuriyetktml.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriOkulumuz Beylikdüzü ilçe merkezinde Büyükşehir mahallesindedir. Hemen yanında Büyükşehir Hüseyin Yıldız Anadolu Lisesi bulunmaktadır. Ayrıca yakın çevresinde Büyükşehir İlkokulu, Kavaklı Anaokulu, Atrium Çarşısı, Beylikdüzü Belediyesi, Beylicium AVM bulunmaktadır.
UlaşımOkulumuz Beylikdüzü ilçe merkezinde Büyükşehir mahallesindedir. İstanbul il merkezine yaklaşık olarak 20-30 km. mesafededir. Büyükçekmece, Esenyurt ve Avcılar; Beylikdüzüne komşu ilçelerdir.Okulumuz E-5´e yaklaşık olarak 100 metre mesafededir. Dolayısıyla E-5 üzerinde toplu taşıma araçlarından Beylicium Alışveriş Merkezi veya Beylikdüzü Belediyesi önünde inildiğinde yaklaşık olarak 5 dk. yürüme mesafesi sonucunda okulumuza ulaşılabilmektedir.
Merkezden UzaklıkOkulumuz Beylikdüzü ilçe merkezinde Büyükşehir mahallesindedir. İstanbul il merkezine yaklaşık olarak 20-30 km. mesafededir. Büyükçekmece, Esenyurt ve Avcılar; Beylikdüzüne komşu ilçelerdir.
Ders Saatleri09.00-16.00
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüKaloriferli (Doğalgaz)
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı68
  • Öğrenci Sayısı631
  • Derslik Sayısı25
  • Kütüphane Sayısı1
  • Yemekhane Sayısı1
Kaynak:https://beylikduzucumhuriyetktml.meb.k12.tr/34/37/745873/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)