İlçe Milli Eğitim Müdürümüz İbrahim Demir'in Öğrencilerimize Mesajı

Sevgili öğrencilerimiz

Bugün bir eğitim öğretim yılı yarı yıl dönemi  boyunca yapmış olduğunuz çalışmaların karşılığı olarak karnelerinizi aldınız. Sevinenleriniz yanında üzülenleriniz de oldu. Bizim için asıl önemli olan karne insanlık karnemizdir. İyi bir insan olmak için ne kadar gayret sarf ettiğimizdir. Bunun ölçüsü de içinde yaşadığımız toplumumuzun, ailemizin, komşularımızın, arkadaşlarımızın, büyüklerimizin bizim davranışlarından memnun olup olmadığıdır. 

Sizler, tarih boyunca ve en son 15 Temmuz'da vatanına ve iradesine sahip çıkarak destan yazan büyük bir milletin çocuklarısınız. Size yakışmayan bir şey varsa o da tembelliktir. Adaletin ve merhametin hakim olduğu güzel yarınlar için daha çok çalışacağınıza inanıyor ve size güveniyoruz. Güzelliklere, iyiliklere giden yolun kitapların dünyasından geçtiğini de bir kez daha hatırlatmak istiyoruz. 

Hepinize kitapla dolu güzel bir yarı yıl tatili diliyorum.

 

Değerli velilerimiz

En az çocuklarınız kadar heyecanla beklediğiniz bir günün sonunda karnelerindeki puanlar ne olursa olsun çocuklarınızı şefkatle kucaklayın. Onların her şeyden çok sizin sevginize, ilginize, güveninize ve desteğinize ihtiyaçları var. Bunu onlardan esirgemeyin. Karnelerdeki kırık notlar etbet düzelir, kalp kırıklıklarını tamir etmekse zordur. Unutmayın, çocuklarınızın her türlü karnesi aynı zamanda sizin karnenizdir. Hem bir öğrenci hem de bir insan olarak onları sorgulamadan önce kendinizi hesaba çekmenizde fayda vardır. 

15 Temmuz'da vatanına ve iradesine sahip çıkan büyük bir milletin üyeleri olarak çocuklarımızın geleceği için toplumsal barış ve huzur için hep birlikte çalışmalıyız. Unutmayalım ki çocuklarımız bizim nasihatlerimizden çok davranışlarımızdan etkilenirler. Elinde kitap olan anne babalar ancak okuyan bir nesle öncülük edebilirler.

Hepinizi saygıyla selamlıyor, ailenizle birlikte nice mutluluklar diliyorum.

 

 Kıymetli öğretmen arkadaşlarım

Büyük fedakarlıklarla çocuklarımızın en güzel şekilde hayata hazırlanması için çaba sarfettiğiniz bir eğitim öğretim yılının ilk dönemini noktaladık.

Bu ülkenin yarınlarını yüreklerindeki sevgiyle, merhametle, adaletle, vatan sevgisiyle inşa edecek olan nesiller üzerindeki emekleriniz için millet olarak size minnettarız.  

Üstün gayretlerinizden dolayı sizleri tebrik ediyor, iyi bir yarıyıl tatili geçirmenizi diliyorum.                                                                                 İbrahim Demir                                                                               Sultangazi İlçe Milli Eğitim Müdürü

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

İstanbul Sultangazi Ali Cevat Özyurt Ortaokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)