İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Görevine Başladı

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Görevine Başladı

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Hasan GÜMÜŞ´ün göreve başlama mesajı;

 

Değerli meslektaşlarım, eğitim çalışanları, sevgili öğrenciler ve kıymetli veliler;

08 Mart 2018 tarihi itibarıyla Safranbolu İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak görevime başlamış bulunuyorum.

Safranbolu  eğitim, kültürüne  ve Safranbolu´daki tüm eğitim paydaşlarına  hizmet etmeyi nasip eden Allah´a şükrediyor, bizi bu göreve layık gören devlet büyüklerimize de teşekkürü bir borç biliyorum.

Güzel şehrimiz Safranbolu, geçmişi ve birikimi itibarıyla, artan bir dinamizme sahip olan bir dünya kentidir. Safranbolu’nun eğitimden sorumlu yöneticisi olmaktan büyük onur duyuyor, benden önce şehrimizde eğitim ve kültür alanında çalışmış ve emeği geçmiş, başta ilçe milli eğitim müdürlerimiz olmak üzere tüm eğitim çalışanlarına teşekkür ederim. Eğitimin bütün kademelerinde görev almış bir eğitimci olarak, Safranbolu ilçemize yeni bir anlayışla hep birlikte daha ileri götürmenin mücadelesini vereceğiz. 

Çalışma arkadaşlarımız, şube müdürlerimiz, okul müdürlerimiz ve en önemlisi de eğitimin mimarı öğretmenlerimiz, çocuklarını bize emanet eden velilerimizle beraber organize olarak çocuklarımıza en güzel eğitim ve altyapı imkanlarını sağlamanın temel görevimiz olduğu bilinci ile hareket edeceğiz.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Karabük Safranbolu Karabük Safranbolu Borsa İstanbul Güzel Sanatlar Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)