İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Pervin Töre'nin 2020 - 2021 Eğitim Öğretim Yılı İkinci Yarıyıl Mesajı

2020-2021 eğitim öğretim yılının ikinci dönemine, 15 Şubat itibarıyla başlıyoruz. Bugün bağımsız anaokulları ile köy okullarının tüm kademelerindeki toplam 27.399 öğrencimiz, sınıflarında ders başı yapıyor. Nihayet hasret bitiyor, yavrularımız uzun bir aradan sonra özledikleri okullarına, öğretmenlerine ve arkadaşlarına; öğretmenlerimiz de rengârenk çiçeklerine, hepsi birbirinden değerli öğrencilerine kavuşuyor.

İlimizdeki 124.273 öğrencimiz ise evlerinde uzaktan eğitimle ikinci yarıyıla başlarken 1 Mart tarihinden itibaren tüm ilkokulların her kademesi ile ortaokulların 8. sınıfları, liselerin 12. sınıfları yüz yüze eğitime geçecek. Dileğimiz salgın tehdidinin bir an önce sona ermesi ve tüm öğrencilerimizin okullarına kavuşması.

Yeni başlangıçlar ardından yeni umutları, yeni hedefleri, yeni güzellikleri getirir. Yeni başladığımız bu dönemin de tüm yöneticilerimize, öğretmenlerimize, öğrencilerimize, velilerimize beraberinde güzellikler getirmesini diliyorum. Tüm gayretlerimiz yarınlarımızın teminatı öğrencilerimizi geleceğe en güzel şekilde hazırlamak adına. 2023 Eğitim Vizyonunda ifade ettiği gibi yavrularımızı çift kanatlı yetiştirmek,  21. yüzyıl yaşam becerileriyle donanmış, öz değerlerine sahip çıkan erdemli bireyler olarak geleceğe hazırlamak hepimizin ortak hedefi.

Milli Eğitim Bakanlığımızın dünya standartlarında oluşturduğu takdire şayan uzaktan eğitim faaliyetlerinin yanı sıra İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak bu dönem de eğitime yeni boyutlar katan, yeni pencereler açan, yeni alternatifler geliştiren çalışmalarımızı ve projelerimizi ekip ruhuyla sürdüreceğiz. Uzaktan eğitimin devam ettiği bu süreçte, eğitimde fırsat eşitliğini sağlamak adına, Sayın Valimiz Orhan Tavlı himayelerinde yürüttüğümüz Sınırsız Eğitim Projesiyle engelleri aşmaya ve ihtiyaç sahibi öğrencilerimize ulaşmaya devam edeceğiz. 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Muğla Menteşe Şehit İbrahim Karaoğlanoğlu Ortaokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)