İl Jandarma Komutanlığı Tarafından Okulumuz Öğrencilerine Mesleki Tanıtım Kapsamında Sohbet ve Bilgi Alışverişinde Bulunuldu.
Öğrencilerimize hedef belirleme konusunda yardımcı olması, kendi ilgi ve yeteneklerini fark etmeleri ve mesleki rehberlik kapsamında askerlik, jandarma mesleğini daha iyi tanımaları için İl Jandarma Komutanlığı tarafından okulumuz öğrencilerine mesleki tanıtım kapsamında sohbet ve bilgi alışverişinde bulunuldu.
Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.
Amasya Gümüşhacıköy Gümüşhacıköy Şehit Sercan Koç Çok Programlı Anadolu Lisesi
Çok Programlı Anadolu Lisesi Haberleri, Amasya Çok Programlı Anadolu Lisesi Haberleri, Amasya Gümüşhacıköy Çok Programlı Anadolu Lisesi Haberleri, Amasya Okulları, Amasya Gümüşhacıköy Okulları, Amasya Çok Programlı Anadolu Liseleri, Amasya Gümüşhacıköy Çok Programlı Anadolu Liseleri
Yayın Tarihi: 30.04.2025




















