İkso Ekibi Bolu Göynük Yolculuğunda

Solakoğulları öğrencileri gezi ekibimizin düzenlediği Bolu-Göynük gezisiyle hem eğlendi hem de tarihi ve doğal güzelliklerimizi tanıma fırsatı buldu.  Gezi ekibimiz, pazar kahvaltısını Çubuk Gölü'nün ışıltılı güzelliğine nâzır doğal alanda yaparak güne doğadan gelen enerjiyle başladı.  Ardından, tarihimizin en görkemli yapılarından olan Gazi Süleyman Paşa Cami, Yıldırım Beyazıt Cami, Akşemsettin Cami ve Türbesi'nin ziyaretleri ile manevi huzurun merkezine kutlu bir yolculuk yapıldı. Anadolu'nun en eski Osmanlı kasabası olan Mudurnu gezisinin akabinde Demirciler Çarşısı gezilerek beldeye ait tarihi hava teneffüs edildi. Tarihi ve doğal güzelliklerimizin doyumsuz güzelliğiyle büyülenen ekibimiz, 

Mudurnu Pertev Naili Boratav Kültür Evi'ni ziyaret edilerek Kurtuluş Savası ve sonrasında çekilen fotoğraflara tanıklık etme fırsatı buldu. 

Sonbaharın yansımasıyla sarıdan turuncuya, yeşilden kızıla dönen Abant Gölü'nün büyülü manzarasıyla mest olan İKSO seyir grubumuz; böylece kalplerde eşsiz bir yer bırakan gezisini noktalamış oldu. 

Sınav haftasının stresini atma fırsatı sunan bu muhteşem gezinin düzenlenmesinde emeği geçen okul idaremize; okul aile birliği ekibimize; Arzu Aktaş, Zehra Seda Çolak ve Songül Akarsu öğretmenlerimize teşekkürlerimizi sunuyor, rotamızı farklı güzergahlara çevireceğimiz yeni gezilerle yola devam edeceğimiz etkinliklerde buluşalım diyoruz.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Bursa Nilüfer Nilüfer İsmail Kadriye Solakoğulları Ortaokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)