İkinci Dönem Hayırlı Olsun

2020-2021 eğitim ve öğretim yılının ikinci yarıyılı uzaktan eğitimle bugün başladı. Birinci dönemde göstermiş olduğumuz başarılı çalışmaların bu dönemde süreceğine yürekten inanıyor, ikinci dönemle birlikte, emanetiniz evlatlarımızla yeniden bir araya gelmenin sevincini yaşıyoruz.

Salgınla beraber okuldan uzak kalan öğrencilerimizin, özlemlerini biliyor, kavuşmak için biraz daha kurallara uymaya herkesi davet ediyoruz. Okul bahçesinde, koridorlarda onların seslerini bizler de çok özledik. Okul idaresi olarak yüz yüze eğitime başlayacağımız 1 Mart tarihi için şimdiden tüm hazırlıklarımızı tamamladık ve heyecanla öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi okulumuza bekliyoruz. Değişen hayat şartlarını, alışkanlıkları, beraber alacağımız tedbirlerle tekrar eski haline getirmeyi başaracağız. En önemli yatırım, çocuklara yapılan yatırımdır. Ne kadar iyi yetiştirir ne kadar çok imkân sunarsak geleceğimiz de kadar parlak olacaktır.

2020-2021 eğitim-öğretim yılının ikinci döneminin öğrencilerimiz ve tüm eğitim camiası için hayırlı olmasını; geleceğimizin teminatı öğrencilerimizin mutlu, huzurlu, sağlıklı ve başarılı bir yıl geçirmelerini temenni ediyoruz.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

İstanbul Eyüpsultan 75 Yıl Yeşilpınar İlkokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)