İbrahim Demir ' İn Yeni Dönem Mesajı

Değerli mesai Arkadaşlarım, sevgili öğrencilerimiz ve kıymetli velilerimiz... Kısa  bir dinlenmenin ardından 2019-2020 eğitim-öğretim yılının 2. dönemine başlıyor olmanın heyecan ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz.  

Değerli mesai arkadaşlarım,  evlatlarımızı geleceğe hazırlamak, onların geleceğe güvenle bakabilmelerini sağlamak adına I. dönem yaptığınız aile ziyaretleri, kitap okuma halkaları, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerde gösterdiğiniz gayret ve fedakârlıklar takdire şayandır. Sizlerle aynı hedefe ulaşma noktasında, heyecanla çalışıyor olmanın verdiği gururla hepinize çok teşekkür ederim. İkinci dönemde de inşallah hep beraber çok güzel işler başaracağız. 

 

Sevgili öğrencilerim Başarılı bir birinci dönem geçirdiniz, dinlenmek için zaman buldunuz ve kısa bir tatil de yaptınız. 2019-2020 eğitim öğretim yılının ikinci dönemi başlıyor. İkinci dönemin  ilk günü okulda arkadaşlarımızla, akşamda ailemizle kitap okuyarak başlayacağız. 

 

Sayın velilerimiz, geleceğimiz olan ve bize emanet ettiğiniz öğrencilerimizi en iyi şekilde eğitebilmemiz, onları hayata en iyi şekilde hazırlamak, kendine güvenen üretken, vatanını milletini seven, bireyler olarak yetiştirmek için eğitim öğretim fırsatlarının en iyisini sağlamak zorundayız. Bizler Sultangazi   İlçe MilliEğitim Müdürlüğü olarak bu amaçlar doğrultusunda çalışmalarımız hız kesmeden devam edecektir. 

 

2019-2020 eğitim öğretim yılı ikinci döneminin tüm öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve velilerimize hayırlı olmasını diler; herkes için sağlıklı ve başarılı bir dönem olarak geçmesini diliyorum.

İbrahim DEMİR

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

İstanbul Sultangazi Ali Cevat Özyurt Ortaokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)