Her Sınıfın Yetim Bir Kardeşi Var Projemiz Başladı

Şehit Süleyman Bey Ortaokulu'nun on iki yetim kardeşi var.

 "Sana Allah yolunda ne harcayacaklarını soruyorlar. De ki: Hayır olarak ne harcarsanız o, ana-baba, akraba, yetimler, fakirler ve yolda kalmışlar içindir. Hayır olarak ne yaparsanız, gerçekten Allah onu hakkıyla bilir." (Bakara Suresi 215. ayet)

İşte bu düsturla yola çıkıp içinde bulunduğumuz şu zor günlerde yetim kardeşlerimizin elinden tuttuk. Ülkemizin farklı bölgelerinden on iki yetim kardeşimizin bir yıl boyunca ihtiyaçlarını karşılamaya gönüllü olduk.  Okulumuz öğrencilerinden; Ali Sadi Yılmaz, Ecrinnaz Güler, Ilgım Çetin, Rana İskender, Ezgi Durhan, Kaan Şamil, Elif Naz Tura, Yusuf Bağcı, Deniz Seçme, Şebnem Narin, Ege Atilla, Türker Efe Taş, Ecrin Örnekol, Yiğit Karaca, Yaşar Karaca, İsmail Balaban, Fatih Akbaş'a ve değerli ebeveynlerine yetim kardeşlerimize yaptıkları ve yapacakları yardımlarından dolayı teşekkür ediyoruz.

Geçtiğimiz yıl yapılan araştırmalardan elde edilen verilere göre, ülkemizde "üç yüz kırk beş bin" yetim çocuğumuz bulunmaltadır. Bu sebeple elimizden gelenin en iyisini yapma arzusuyla, gücümüz yettiğince yetim kardeşimize ulaşabilmek için yakın bir süreçte ikinci kamyanyamızı da başlatacağız. Yardım etmek isteyen öğrenci ve velilerimize duyurulur. 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Balıkesir Bandırma Şehit Süleymanbey Ortaokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)