Her Geçen Yıl Daha Büyük Bir Özlem ve Hasretle. . .

 

        Bugün ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemâl ATATÜRK'ün arazmızdan ayrılışının 85. yıldönümü olması sebebiyle Bozova Belediyesi Çok Amaçlı Salonu'nda ilçe programımızı gerçekleştirdik. Saygı duruşu ve İstiklâl Marşı ile başladığımız programımız okulumuz müdürü Mehmet DAĞTEKİN'in açılış konuşması, oratoryo, koro, şiir ve zeybek gösterileri ile devam etti. 

        Vazgeçmiş bir milleti yeniden ayağa kaldırmış, yaptığı devrimlerle modernleştirmiş, kimi zaman milletine komutan, kimi zaman öğretmen olmuş böyle bir lidere sahip olmanın gururunu her an hissetsek de bugün o lideri kaybetmiş olmanın derin bir hüznü ile programımızı gerçekleştirdik. 

        Programımızda büyük emeği geçen Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenimiz Selda PALABIYIK'a, koromuza entrümanları ile eşlik eden Müzik öğretmenlerimiz Büşra KARAGÖZ ve Mehmet Baver KARAHAN'a, koromuzu yöneten müdür yardımcımız Müzik öğretmeni Ahmet Anıl KARAGÖZ'e, resim sergisi ve salon düzenlemesi ile desteğini esirgemeyen Görsel Sanatlar öğretmenimiz Hünkar Vahap MUTLU'ya, zeybek gösterisi için öğrencimizi çalıştıran İngilizce öğretmenimiz Büşra AYDIN'a, oratoryo, şiir ve sunucu ekibini çalıştıran Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenleri Tülay PERÇEM, İhsan UYAR, Şükran KOZAN, Kübra KILIÇ ve Bilal ALTINDAĞ'a ve bizden desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen okulumuz müdürü Mehmet DAĞTEKİN'e teşekkür ediyoruz. Programda performansları ile herkesin taktirini toplayan öğrencilerimize de emekleri için teşekkür ediyoruz.

 

Video haberi görüntülemek için buraya tıklayınız.

Şanlıurfa Bozova Bozova Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)