Hayır Sever İş Adamı Halil Erol Derya Tarafından Okulumuza Zeka Atölyesi Yaptırıldı

Okulumuz Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu ve Mehmet Akif Ersoy İmam Hatip Ortaokulu'na zeka atölyesi yapıldı.

Zeka oyunları faaliyetlerinin yapılacağı Zeka Oyunları Atölyesi bu dönem içerisinde okulumuza kazandıran iş adamı Halil Erol DERYA; "Ben de bu mahallenin çocuğuyum. Biz böyle şartlarda okumadık. Çocuklarımıza fırsat verilince, önemsenince neleri başarabileceklerini biliyorum ve inanıyorum." dedi.  "Tamamlanan zeka atölyesini okulumuza kazandıran ve tüm ekipmanları ile beraber öğrencilerin kullanımına sunan sayın Halil Erol Derya' ya çok teşekkür ederiz." diyen okul Müdürü Nihat SELEK; "Halil Erol Derya eğitime gönül vermiş, geleceğin eğitim ile güzelleşeceğine inanan hayırseverlere ihtiyacımız var. Ben okulum adına, eğitim adına  böylesi güzel bir atölyeyi okulumuza kazandırdığı için kendisine teşekkür ederim." dedi.

2023 Eğitim Vizyonu hedefleri doğrultusunda Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu ve Mehmet Akif Ersoy  İmam Hatip Ortaokulu'nda atölyelerimiz yapılmaya devam edecektir. Okulumuzu örnek ve başarılı okul yapmada ki gayretlerimiz ve sorumluluklarıız daha da artmış bulunmaktadır.

Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu olarak ülke olarak çok önemli günlerden geçmekteyiz. Ama çocuklarımız Nisan sonunda okula gelebilirler diye hazırlıklarımızı hız kesmeden devam ettiriyoruz. 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Afyonkarahisar Merkez Mehmet Akif Ersoy İmam Hatip Ortaokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)