Halk Eğitimi Kurslarımızla Köylerdeyiz

Bakanımız Ziya SELÇUK'un muhtarlara göndermiş olduğu mektup sonrası açılan kurslarla ilgili hazırlanan "Kurslarımızla Köylerdeyiz  Programı" tanıtım toplantısı MEB Başöğretmen Salonu'nda gerçekleştirildi. 

Genel Müdürlüğümüze bağlı halk eğitimi merkezlerimiz aracılığıyla "Kurslarımızla Köylerdeyiz" diyerek çıkmış olduğumuz yolda kursiyerlerimizin mutluluğuna tanık olduk.  

Bakanımızın  25 bin köy muhtarına kursların köy halkına tanıtılması ve kursların köylerde açılmasına destek olmaları amacıyla göndermiş olduğu mektup sonrasında muhtarlarımız harekete geçerek en yakın halk eğitimi merkezi müdürlüğüne ziyarette bulundular.

Köylerde yaşayan vatandaşların bölgenin ihtiyacına yönelik talepleri doğrultusunda kurslar açılmaya ve ürünler toplanmaya başlandı. Genel Müdürlüğümüzün "Kurslarımızla Köylerdeyiz" tanıtım toplantısında Millî Eğitim Bakanımız Ziya SELÇUK konuşmasında Aşık VEYSEL'in;

"Karnın yardım kazmayınan belinen
Yüzün yırttım tırnağınan elinen
Yine beni karşıladı gülünen 
Benim sâdık yârim kara topraktır"

dizelerine yer vererek toprağın ve tarımın binlerce yılın nefesi olduğuna dikkat çekerek üreticilerimizin kıymetini çok daha iyi anladığımızı ve bunu destekleme noktasında bu kursların önemine dikkat çekti.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Çorum Merkez Büyükdüvenci Ortaokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)