Hakkari / Derecik Gelişen Köyü Ortaokulu

Adres:GELİŞEN KÖYÜ GELİŞEN SK. SELİM TUNÇ SİTESİ NO 1 İÇ KAPI NO 1 DERECİK/ HAKKARİ Web Sitesi:https://gelisenkoyuortaokulu.meb.k12.tr Hakkari Okulları, Hakkari Derecik Okulları, Hakkari Ortaokulları, Hakkari Derecik Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Hakkari Ortaokul Haberleri, Hakkari Derecik Ortaokul Haberleri
Sistemimizde okula ait haber bulunamadı.
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonHer öğrencinin iyi bir üst eğitim kurumuna yerleşmesini ve sosyal becerilerini geliştirmesini,toplumsal ve milli değerleri yaşamasını sağlamak,çocuklarımıza mutlu ve başarılı bireyler olma isteği ve yeteneğini kazandırmaktır.
MisyonÇağdaşlığın,teknolojinin,toplumsal yardımlaşmanın,milli değerlerin egemen olmasını sağlamak,toplumun gelişmesine katkıda bulunacak ve üretici düşünebilecek insanlar yetiştirmek,çocuklarımızın kendine özgü niteliklerini yitirmedeneğitim almalarını sağlamaktır.
BaşarılarYıldız Erkekler Voleybol Birincilik Ödülü,Yıldız Erkekler Voleybol İkincilik Ödülü,Yıldız Kızlar Voleybol Birincilik Ödülü,Yıldız Kızlar Voleybol Üçüncülük Ödülü
AdresGELİŞEN KÖYÜ GELİŞEN SK. SELİM TUNÇ SİTESİ NO 1 İÇ KAPI NO 1 DERECİK/ HAKKARİ
İnternet Sitesihttps://gelisenkoyuortaokulu.meb.k12.tr
Harita
UlaşımHakkari İline Uzaklık 190 km (4 saat 26 Dakika)
Derecik ilçesine Uzaklık 24 km (37 Dakika)
Servis İle Yapılmaktadır
Merkezden UzaklıkHakkari İline Uzaklık 190 km (4 saat 26 Dakika)
Derecik ilçesine Uzaklık 24 km (37 Dakika)
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüKalorifer Kullanılmaktadır
İnternet BağlantısıUydu İnternet (VSAT)
  • Öğretmen Sayısı22
  • Öğrenci Sayısı545
Kaynak:https://gelisenkoyuortaokulu.meb.k12.tr/30/07/765918/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)