Gümüşhane / Torul Kirazlık Cumhuriyet Ortaokulu

Telefon:04566233671--Okul müdürü tel Adres:KİRAZLIK KÖYÜ YUVA MH. MEVKİİ YUVA MH. KÜME EVLERİ KIRAZLIK CUMHURIYET OKULU BLOK NO 79 TORUL / GÜMÜŞHANE Web Sitesi:https://kirazlikcumhuriyetortaokulu.meb.k12.tr Gümüşhane Okulları, Gümüşhane Torul Okulları, Gümüşhane Ortaokulları, Gümüşhane Torul Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Gümüşhane Ortaokul Haberleri, Gümüşhane Torul Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://kirazlikcumhuriyetortaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonDavranışlarıyla çevresine örnek olan, günün gelişen teknolojisine ayak uydurabilen ve kendini sürekli geliştiren, yetenek ve kabiliyetleri oranında mesleki ve akademik alana bilinçli bir şekilde yönelebilen, ülkemizi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak bireyler yetiştirmek.
MisyonTürk Milli Eğitiminin amaçları doğrultusunda eğitimin kalitesini en yüksek seviyeye çıkarmak,öğrenci
sayısını ve kalitesini yükseltmek,öğrencileri iş ve hizmet sektörünün ihtiyaç duyduğu alanlara göre yetiştirmek gelişen teknolojiye uyum sağlayan öğretmen,veli,yardımcı personel Teknisyen öğrencileri en üst seviyeye çıkartarak her türlü imkanların sağlanmasıdır.
Telefon04566233671--Okul müdürü tel
Faks(456) 623 3671
AdresKİRAZLIK KÖYÜ YUVA MH. MEVKİİ YUVA MH. KÜME EVLERİ KIRAZLIK CUMHURIYET OKULU BLOK NO 79 TORUL / GÜMÜŞHANE
İnternet Sitesihttps://kirazlikcumhuriyetortaokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriKÖY
UlaşımİL MERKEZİNE 39km İLÇE MERKEZİNE 14kmOkulumuz Giresun-Gümüşhane devlet karayolu üzerinde bulunmaktadır. Okulun bulunduğu yerleşim yerinde lojman ve kirazlık ev olmadığından tüm personel ilçe merkezine kendi imkanlarıyla sağladıkları servisle geliş gidiş yapmaktadırlar
Merkezden UzaklıkİL MERKEZİNE 39km İLÇE MERKEZİNE 14km
Ders Saatleri08.30-16.10
Isınma TürüKaloriferli
İnternet BağlantısıADSL
Sportif EtkinliklerKayak, Yüzme , Basketbol, Satranç
  • Öğretmen Sayısı8
  • Öğrenci Sayısı24
  • Derslik Sayısı7
  • BT Odası Sayısı1
  • Kütüphane Sayısı1
Kaynak:https://kirazlikcumhuriyetortaokulu.meb.k12.tr/29/08/719098/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)