Gaziantep / Yavuzeli Büyükkarakuyu İlkokulu

Telefon:0342 652 11 11 Adres:Büyükkarakuyu köyü Yavuzeli/GAZİANTEP Web Sitesi:https://buyukkarakuyuilkokulu.meb.k12.tr Gaziantep Okulları, Gaziantep Yavuzeli Okulları, Gaziantep İlkokulları, Gaziantep Yavuzeli İlkokulları, İlkokul Haberleri, Gaziantep İlkokul Haberleri, Gaziantep Yavuzeli İlkokul Haberleri
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonÇağdaş bir yönetim ve eğitim anlayışıyla Yavuzeli İlçesi Büyükkarakuyu İlkokulu’nun eğitim seviyesini en üst seviyeye çıkararak başarılı ve mutlu bireyler yetiştirmektir. Çağın gerektirdiği tüm teknolojik gelişmelerin bulunduğu, kendi sınıfındaki kurumlarla her konuda rekabet edebilecek düzeyde, mezunlarının orta okulun her kademesinde başarılı olduğu örnek bir kurum olmak.
Misyon“Marka Şehir, Marka Eğitim” misyonundan yola çıkarak, kaliteli eğitim ve öğretim standartları ile birlikte çağın gerektirdiği teknolojik gelişmeleri takip edebilen Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk’ün çizdiği “Çağdaş Uygarlık Medeniyetlerinin Üstüne Çıkma” ideolojisini benimseyen, davranışı örnek ve başarısı yüksek, Anayasada adı geçen tanımlara, Milli Eğitimin Temel Amaç ve Hedefleri doğrultusunda,Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı bireyler yetiştirmek.
Telefon0342 652 11 11
AdresBüyükkarakuyu köyü Yavuzeli/GAZİANTEP
İnternet Sitesihttps://buyukkarakuyuilkokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriKöy adını çevresinde bulunan çeşitli kuyuların varlığından almıştır. Köye ilk yerleşim tarihinin 150 yıl öncesine dayandığı söylenmektedir. Köy Adıyaman Yavuzeli, Araban ve Besni yolu üzerinde ve Gaziantep merkeze yakın bir yerdir.
UlaşımGaziantep il merkezine 15 km Yavuzeli ilçe merkezine 10 km uzaklıktadırUlaşım sıkıntısı yaşanmamaktadır.Adıyaman, Besni, Araban ve Yavuzeli servisleri ile ulaşım sağlanmaktadır.
Merkezden UzaklıkGaziantep il merkezine 15 km Yavuzeli ilçe merkezine 10 km uzaklıktadır
Servis Bilgisi24 saat taşıma servisleri geçmektedir.
Ders SaatleriDers Başlama Saati 08:30, Ders Bitiş Saati 14:10
Isınma TürüKalorifer(Fuel Oil Yakıtıyla Isınmaktadır)
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı23
  • Öğrenci Sayısı461
  • Derslik Sayısı14
Kaynak:https://buyukkarakuyuilkokulu.meb.k12.tr/27/07/734717/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)