Gaziantep Turizm Otelcilik Lisesi Öğrencilerine Antalya'da 6 Ay Staj Fırsatı!

.

Şehit Karayılan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, öğrencilerine eğitimleri açısından önemli imkanlar sağlanmaktadır. 1988'den beri profesyonel olaral turizm eğitimi veren okulumuzda yıllardır önemli oteller ve restoranlarda staj imkanı öğrenciler için devam etmektedir. Bacasız sanayi turizmin kalbi Antalya'ya Gaziantep Otelcilik Lisesi olarak her yıl stajer öğrenci göndermekteyiz. 

Bu haberi okulumuzu tercih edecek öğrencilerin ve öğretmenlerin de bilgilendirilmesi amaçlı yayınlıyoruz. Yıllardır okulumuzun karşılıklı güven ilkesiyle organik bağlar içerisinde olduğumuz otellerle staj bağlantımız devam etmektedir. Gaziantep'te staj görmek isteyen öğrencilerimiz için de şehrin en önemli otel ve restoranları ile iletişim ve işbirliğimiz sürmektedir. İsteyen öğrencilere Gaziantep'te staj imkanı da sağlanmaktadır. Antalya'da staj gören öğrencilerimizi ise, kalacakları otellerin lojmanlarına kadar refakat eden öğretmenlerimiz, 6 aylık staj öğrenimleri süresince koordine ediyor. Nisan ayında Antalya'ya staja giden öğrencilerimiz her yıl bu tarih değişmekle beraber 15 Ekim tarihine dek stajlarını sürdürüyor.

İşbirliği yaptığımız oteller Antalya'nın en büyük ve önemli otellerinden olup bu yıl stajer öğrenci gönderdiğimiz kurumlar aşağıdaki gibidir:

PROTOKOL ve Protokol harici İŞBİRLİĞİ YAPILAN İŞLETMELER

Akka Antedon Hotel (Kemer Beldibi Tatil Köyleri Bölgesi)

Akka Alinda Hotel (Kemer, Kiriş Bölgesi)

Ulusoy Kemer Holiday Club  Hotel

Cyrystal Prestige Elite Hotel

2021-2022 eğitim öğretim yılında Antalya oteller bölgesine toplam 73 öğrenci işletmede beceri eğitimine gitmiş olup, bunlardan 29'u Konaklama ve Seyahat Hizmetleri, 44'ü Yiyecek İçecek Himetleri öğrencisidir. Öğrenciilerimiz stajlarını halen başarıyla sürdürmektedirler.  Başarılarının devamını diliyor, okulumuzu tercih etmeyi planlayan öğrenciler için de işbirliği halinde olduğumuz Akka Antedon ve Akka Alinda adlı otellerden görseller yayınlıyoruz. 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Gaziantep Şahinbey Şehit Karayılan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)